Hazai pályán a Csorna!

1 8

A 2017/18-as bajnokságban hazai pályán szombaton a III. Kerület ellen mutathatják meg tudásukat Bognár Zsolt tanítványai. A kisiklott kezdés után természetesen mindenki szeretné bizonyítani a szurkolóknak, hogy ő ennél sokkal többre képes.

Csapatunk ezúttal a szintén jó erőkből álló III. Kerület együttesét fogadja. A fővárosi alakulat kerete a nyáron jelentősen megerősödött. Bár voltak távozóik, de jól csengő nevekkel erősítettek Nyárasdi Zsombor, Palásthy Dávid, Dragan Vukmir, Hamar Ádám és Grúz Tamás személyében. Az első fordulóban 2-2-es döntetlent értek el a Dunaharaszti MTK gárdájával szemben. Érdekes, izgalmas mérkőzésre van kilátás, hisz mindkét csapat szeretné megszerezni első győzelmét a bajnokságban.

Bognár Zsolt: - Az első forduló nem úgy sikerült számunkra, ahogy elterveztük, de ezért csak saját magunkat okolhatjuk. Az a múlt és azzal nem foglalkozunk csak előre tekintünk, úgy hogy közbe a hibákból tanulunk. És ezt szeretném látni a hétvégi mérkőzésen minden játékoson, mert csak megfelelő hozzáállással és akarattal lehetünk sikeresek, akkor viszont minden csapatot legyőzhetünk, mert képességek terén jól állunk!

NBIII. - Nyugati csoport 2. forduló
Csornai SE – III. Ker. TVE
2017.08.19 – szombat 17:30
Játékvezető: Szalai László

Hajrá Csorna!


Kép: Penovác Károly

Kapcsolat velünk

CSORNAI SPORTEGYESÜLET

9300 Csorna, Toldi u. 1.
Telefon/fax: 96/261-353
csornaisportegyesulet@gmail.com
Adószám: 19882534-2-08

Facebook