Kiütéses csornai siker!

Img 4974

A nagy mezőnyfölénybe játszó Csorna, csapatként nagyot küzdve sorra alakította ki a helyzeteket és ezek közül négyet ezúttal értékesíteni is sikerült. 

A 12. percben Serfőző két védőn is áthámozta magát, majd beadására Nehéz érkezett, aki 5 méterről laposan a bal kapufa mellé célzott és ezzel megszerezte első csornai gólját tétmeccsen. (1-0) Nagy volt a hazai labdabirtoklási fölény és ennek meg is lett az eredménye. A 39. percben ismét Serfőző villant meg a jobb szélen, ezúttal beívelését Weitner a tizenhatos vonaláról a bal alsóba lőtt. (2-0) A játék képe a második félidőre sem változott, a Csorna tovább uralta a játékot. A megszokás kedvéért az 52.percben ismét Serfőző indult meg a jobb szélen, becselezte megát a 16-oson belülre, majd buktatták. A jogosan megítélt tizenegyest Weitner értékesítette. (3-0) A folytatásban Hajba tört a büntetőterületen belülre, de őt is buktatták, így újabb büntetőhöz jutott a Csorna. A labda mögé a mérkőzés egyik legjobbja, Serfőző Bence állt. Bár a kapus nem jó irányba vetődött, Serfőző a kapu mellé lőtt. De az utolsó pillanatban jött, aminek jönnie kellett. Csikós passzát követően Serfőző 15 méterről pókhálózta ki a rövid felsőt. (4-0) A zord időjárási körülmények ellenére a Csorna jó teljesítményt nyújtott és végig irányította a mérkőzést. A Csorna legközelebb szerdán 15 órakor Tiszafüreden, a Magyar Kupában lép pályára.

Bognár Zsolt: - Azt kaptam a csapatomtól a mai mérkőzésen, amit egész héten láttam az edzéseken! Motiváltak,fegyelmezettek voltak és ami a legfontosabb igazi csapatként működtek! Megérdemelten, szép gólokat szerezve nyertük meg a mérkőzést. Gratulálok a csapatomnak!

NBIII. - Nyugati csoport 6. forduló
Csornai SE – THSE Szabadkikötő 4-0 (2-0)
Csorna, 200 néző
Játékvezető: Derdák Marcell

Csorna: Lőre – Hajba (Kelemen 90.), Litresics, Nagy Sz., Füredi, Csikós, Kerékgyártó, Czanik, Serfőző, Weitner (Németh B. 75.), Nehéz (Kis Sz. 60.)
Vezetőedző: Bognár Zsolt

Szabadkikötő: Csontos – Révész, Pataki, Farkas Z., Tóth H., Sztankó, Rácz (Aranyos 58.), Katona, Péter (Sárossy 68.), Németh G. (Vincze 80.), Szalai K.
Vezetőedző: Strebek Marcell

Gólszerzők: Nehéz (12.), Weitner (39., 52.), Serfőző (92.)

Hajrá Csorna!

Kapcsolat velünk

CSORNAI SPORTEGYESÜLET

9300 Csorna, Toldi u. 1.
Telefon/fax: 96/261-353
csornaisportegyesulet@gmail.com
Adószám: 19882534-2-08

Facebook