Vereség, sok hiányzóval!

Img 4974

A Csorna ezúttal hazai pályán is vereséget szenvedett, legyőzője a Dunaharaszti MTK együttese volt. A vendégek már bő fél óra játék után háromgólos előnyre tettek szert. A második játékrészben felélénkült a Csorna játéka, de ez is csak a szépítésre volt elég. A találkozón két UP játékos is debütált a 17 éves Bolla Patrik és a még a 16. életévét be nem töltő Csigó Bence is első felnőtt NBIII-as mérkőzésén lépett pályára.

Nem túl jó előjelekkel várta a Csorna a találkozót, hisz Bognár Zsolt 6 meghatározó játékosára nem számíthatott és többen sérülésük, ellenére vállalták a játékot. Nem kezdődött jól az összecsapás a zöld mezes csornaiak számára. Az 5. percben egy jó mélységi passzt követően Rusvay forgatta meg emberét, majd kilőtte a jobb felsőt, Lőre már csak hozzáérni tudott a labdához, de hárítani nem. (0-1) A 27. percben egy középpályán történő labdavesztést követően Szenes került lövőhelyzetbe és 18 méterről a jobb alsóba lőtt. (0-2) Bő fél óra elteltével már háromra duzzadt a vendégek előnye. Szenes tört be a büntetőterületen belülre, majd 10 méterről a bal alsót célozta, kísérlete sikerrel járt. (0-3) A szünetben és a második játékrészben sikerült stabilizálni játékunkat és a cseréket követően egyre többször veszélyeztettük a vendégek kapuját, de „csak” a szépítés sikerült. A hosszabbítás utolsó másodperceiben Litresics jó előre ívelését követően Serfőző lőtte ki a rövid felsőt, ezzel beállította az 1-3-as végeredményt. A találkozón négy ifjúsági játékosunk is pályára lépett, közülük Németh Balázs először kezdőként, míg Csigó Bence és Bolla Patrik most debütált. A Csorna legközelebb vasárnap a Veszprém otthonában javíthat.

Bognár Zsolt: - Az első félidőben abból kaptunk gólokat, amire a mérkőzés előtt felhívtam a figyelmet, és sajnos ezzel a hátránnyal az amúgy is tartalékos csapatom nem tudott megbirkózni! A második félidőben mindent megtettünk, de csak a szépítés sikerült! Gratulálok a Harasztinak győzelemhez és a fiatal játékosaimnak a bemutatkozáshoz!

Króner Péter: - Gratulálok csapatomnak, hisz már bő fél óra elteltével magabiztos előnyre tettünk szert.

NBIII. - Nyugati csoport 8. forduló
Csornai SE – Dunaharaszti MTK 1-3 (0-1)
Csorna, 250 néző
Játékvezető: Horváth Patrik

Csorna: Lőre – Litresics, Fehér K. (Baranyai 46.), Nagy Sz., Füredi, Kelemen (Csigó 84.), Kerékgyártó, Kis Sz. (Bolla 63.), Czanik, Németh B., Serfőző
Vezetőedző:  Bognár Zsolt

Dunaharaszti: Gyatyel – Ferenczi, Márton D., Farkas P., Mészáros D. (Mendebaba 69.), Rusvay (Rebecsák 82.), Kovács G. (Bíró T. 57.), Gacsal, Dallos, Rétsági, Szenes
Vezetőedző: Króner Péter

Gólszerzők: Serfőző (92.) ill. Rusvay (5.), Szenes (27.,32.) 

Kapcsolat velünk

CSORNAI SPORTEGYESÜLET

9300 Csorna, Toldi u. 1.
Telefon/fax: 96/261-353
csornaisportegyesulet@gmail.com
Adószám: 19882534-2-08

Facebook