Gól nélkül nem megy...

Dsc02938

A gyorsan bekapott gól meghatározta a találkozó forgatókönyvét. Bár a folytatásban a Csorna nagy mezőnyfölényt alakított ki, kapufáig igen, de gólig nem jutott. Így Horváth Dénes vesztes meccsen debütált.

Rosszul kezdődött a találkozó csapatunk számára. Már az 5. percben megszerezte a Pápa a vezetést. Skriba ugratta ki kiváló ütemben Szabó Zsoltot, aki Lőre mellett eltolta a labdát, majd a hálóba gurított (1-0)  A második játékrészben a Csorna nagy mezőnyfölényt alakított ki. Az utolsó 20 percben nagy nyomás alá helyeztük a Pápa együttesét. Először Sánta Serfőző lövését hárította, majd Litresics saját térfeléről indulva rövid labdavezetést követően, harminc méterről nagy erővel telibe lőtte a keresztlécet. Hiába a labdabirtoklási fölény, ez a mai nap se párosult gólokkal. A csapat legközelebb szombaton az Érd ellen bizonyíthat.

Marton Miklós: - El kell ismerni, nem játszottunk ma jól. Az első félidőben, ha jó döntéseket hozunk, eldönthettük volna a meccset. Viszont a második játékrészben nem tudom mi történt velünk, mintha ólomlábakon mozogtunk volna és ezt a Csorna kis híján kihasználta.

Horváth Dénes: - A korai gól meghatározta a játékból hátralévő 85 percet. Mezőnyfölényig és kapufáig jutottunk, de azért még sokat kell dolgoznunk, hogy a szerencse is mellénk álljon.

NBIII. - Nyugati csoport 10. forduló
Pápai Perutz FC - Csornai SE 1-0 (1-0)
Pápa, 500 néző
Játékvezető: Tamási Patrik

Pápa: Sánta – Domján, Kovács Sz., Kozma, Böröczky –Nagy B., Somogyi – Jurik (Németh L. 52.), Skriba (Farkas D. 74.), Baldauf (Szép 92.) – Szabó Zs.
Vezetőedző: Marton Miklós

Csorna: Lőre – Litresics, Kelemen, Nagy Sz., Füredi, Kerékgyártó (Baranyai M. 82.), Czanik, Csikós, Kis Sz. (Simon A. 59.), Serfőző, Weitner (Németh B. 72.)
Vezetőedző: Horváth Dénes

Gólszerző: Szabó Zs. (85.)


Hajrá Csorna!

Kapcsolat velünk

CSORNAI SPORTEGYESÜLET

9300 Csorna, Toldi u. 1.
Telefon/fax: 96/261-353
csornaisportegyesulet@gmail.com
Adószám: 19882534-2-08

Facebook