Vereség a Vidi II-től!


Az első félidő egyenlő erők küzdelme volt, de gól csak a fehérváriak szereztek, majd a második félidő elején meg is duplázták előnyüket. A folytatásban a Csorna átvette az irányítást, Nehéz révén szépítettünk is. Ezt követően az egyenlítésért támadott a Csorna, de a 74. percben egy gyors kontrából Hadzic növelte a Vidi előnyét. A végeredmény pedig egy öngóllal született meg, egy vendég lövést követően a kapufáról kipattanó labda Baranyaira pattant szerencsétlenül és onnan a kapuba. Bár mezőnyben egyenrangú ellenfele voltunk az élmezőnybe tartozó Vidi II-nek, helyzetkihasználásba felül múlt minket, így az eredmény kicsit torz képet mutat.

Horváth Dénes: - A gödör kiásásán kívül nem sok dolog van, amit felülről lehet elkezdeni. A kihagyott helyzeteinket mindig megbosszulta a fehérvári együttes, így csak az eredmény után futottunk.

Tímár Krisztián: - Az első félidőben kimondottan elégedett voltam, viszont kétgólos vezetés után mindent meg tett a Csorna, hogy megnehezítse a dolgunkat.

NBIII. - Nyugati csoport 13. forduló
Csornai SE – Videoton FC II. 1-4 (0-1)
Csorna – 200 néző
Játékvezető: Derdák Marcell

Csorna: Keserű – Litresics, Kelemen (Baranyai 79.), Nagy Sz., Füredi, Kerékgyártó, Kis Sz. (Simon A 74.), Csikós, Czanik, Nehéz (Németh B. 74.), Serfőző
Vezetőedző: Horváth Dénes

Videoton II: Hársfalvi – Tamás K., Tóth B., Réti P. (Varjas 80.), Hadzic E., Takács M., Galacs (Szabó Bálint 63.), Szabó Bence. (Pápai 77.), Mocsi A., Bolla B., Kondor
Vezetőedző: Tímár Krisztián

Gólszerzők: Nehéz (51.) ill. Hadzic E. (32., 74.), Szabó Bence (49.), Baranyai M. (89. ög.)

Kapcsolat velünk

CSORNAI SPORTEGYESÜLET

9300 Csorna, Toldi u. 1.
Telefon/fax: 96/261-353
csornaisportegyesulet@gmail.com
Adószám: 19882534-2-08

Facebook