Az „Év Játékosa”: Szalai Attila (U19)

24294163 1553326891420430 2762721404360588100 N

Év végén a Csornai SE az „Év játékosa” díjjal jutalmazta az U19, U17, U15, U14-es korosztályok legjobbjait. A következő hetekben ezen játékosokat ismerhetjük meg kicsit közelebbről. A sort nyissuk a „legidősebbel”, Szalai Attilával.

Varga László a díj egyik ötletgazdája így vélekedik a jutalmazásról: - Az edző kollégákkal úgy gondoltuk, hogy szeretnénk egy olyan díjat útnak indítani, melyet olyan labdarúgóinknak adunk, akik szorgalmukkal, mentalitásukkal, játékukkal kiemelkedőt tudtak nyújtani. Azt gondolom, ennek rangja van és lesz. Bízom benne, hogy lesz ösztönző hatása is ennek a kupának, ahogy a játékosok szemébe néztem ehhez kétség sem férhet.

Szalai Attila és az U19-es csapatunk egy kiváló szezonrajt után, pár váratlan pontvesztéssel, de összességében sikeres évet zárt. A Bognár Zsolt által felkészített alakulat a tabella 4. helyén telelhet. Szalai Attila pedig nem csak korosztályában, hanem az utolsó fordulóban már az NBIII-as felnőtt csapatban is lehetőséghez jutott, emellett neve a futsal csapatunk összeállításában is rendszeresen megtalálható.

Edzője Bognár Zsolt pozitívan vélekedik róla: - Szalai Attila azért lett az év játékosa, mert ebben az évben nagyon sokat fejlődött minden téren.  Ő az a játékos, akire minden edzésen és mérkőzésen számíthattam ráadásul az őszi szezon első felében Stift Máté sérülése miatt csapatkapitányként igazi vezére volt a csapatnak! Kevés ilyen srác van manapság, aki ennyire él hal a fociért és ha ehhez fizikálisan is fog fejlődni sok örömet fog még szerezni a csornai szurkolóknak!

Milyen érzés volt, hogy Te kaptad meg a díjat?
Sz.A.: - Hát először nagyon meglepődtem nem számítottam rá, hogy én fogom kapni, de természetesen nagyon örültem neki.

Hogy értékelnéd saját magad és a csapat teljesítményét?
Sz.A.: - A saját teljesítményemmel nem igazán vagyok megelégedve, mert szerintem tudtam volna egy-két mérkőzésen többet nyújtani. A csapat teljesítményével ebbe a fél szezonban meg vagyok elégedve, viszont azért az utolsó pár mérkőzés nem a terveink sikerült.

Mi volt a legszebb pillanat számodra az idei évből?
Sz.A.: - Az Andráshidán az utolsó pillanatban kiharcolt tizenegyesem, amivel ott három pontot eredményezett.

Milyen egyéni céljaid vannak a labdarúgásban?
Sz.A.: - Szeretnék minél magasabb szintre eljutni.


Gratulálunk és sikerekben gazdag folytatást kívánunk! 

Kapcsolat velünk

CSORNAI SPORTEGYESÜLET

9300 Csorna, Toldi u. 1.
Telefon/fax: 96/261-353
csornaisportegyesulet@gmail.com
Adószám: 19882534-2-08

Facebook