Gyorsan jött pofon!


Img 6781

Nagy gólkülönbségű vereségbe futott csapatunk a „tavaszi nyitányon. A III. Kerület bár meggyőző játékkal megérdemelten nyert, a hatgólos differencia torz képet mutat.Horváth Dénes vezetőedző elég rendesen törhette a fejét a keret összeállításánál, hisz az amúgy se kevés, három hiányzó száma a mérkőzés napján ötre duzzadt. Szombat reggelre Serfőző Bence lebetegedett, míg Litresics Levente balesetet szenvedett.

Ennek ellenére, úgy tűnt a Csorna nem alkalmazkodik rosszul a körülményekhez. A 10. percben Czanik nagyszerű indítása után Horváth Máriót hozta nagy helyzetbe. Horváth viszont nem csak a kifutó kapus, hanem a kapu mellett is elgurította a labdát. A következő percekben még Simon és Füredi is okozott kellemetlen másodperceket a hazaiak számára. A folytatásban viszont jött a tartalmas hideg zuhany. Elsőként Kaszai használta ki a csornai védelem megingását. (1-0) Ekkor még semmi nem volt veszve, hisz a jó ütemben kiugró Kovács révén még volt egyenlítési lehetősége a Csornának, csak ezt Palásthy magabiztosan hárította. Majd felgyorsultak az események, bő 10 percen belül négy kapott gólt is elkönyvelhetett csapatunk. A 30. percben a pestiek jogos büntetőhöz jutottak, amit Kaszai értékesített. (2-0.) Szilágyi 20 méteres védhetetlen bombája révén már háromra duzzadt az előnyük, míg a 40. percben újabb tizenegyeshez jutottak, amit ezúttal Nagy T. értékesített. Itt még nem volt vége a játékrésznek, hisz Herczeg a 41. percben állította be az 5-0-s félidei eredményt. A második játékrészre stabilizálódott a Csorna játéka és már „csak” egyszer rezdült meg Dénes Zsolt hálója Nagy Tamás révén.

Img 6572

Nagy hideg zuhannyal kezdődött csapatunk számára a „tavaszi” szezon. Bár a III. Kerület bár meggyőző játékkal megérdemelten nyert, a hatgólos differencia torz képet mutat. Legközelebb szombaton fél 3-kor a bajnokesélyes Kaposvár ellen bizonyíthatnak a csornai játékosok, hogy nem ez a valós tudásuk.

Tóth András: Gratulálok csapatomnak!

Horváth Dénes: - Betegségek miatt a mérkőzés napjára 5 főre bővült a tervezett kezdőcsapatból hiányzók száma. A fagyos füves talajhoz az ellenfél mozgékony játékosai alkalmazkodtak jobban és egy félidő alatt eldöntötték a találkozót. Nagyon sovány vigasz számunkra, hogy a játék képe alapján a gólkülönbség erősen túlzó.

Img 6617

NBIII. - Nyugati csoport 17. forduló
III. Ker. TVE – Csornai SE 6-0 (5-0)
Budapest, 250 néző
Játékvezető: Szabó Levente

III. Ker.: Palásthy – Gálfi, Móczó, Szilágyi (Domonkos 87.), Nagy T., Herczeg (Pfeiffer 69.), Kaszai, Pálfalvi, Hamar (Törőcsik 77.), Králl, Grúz
Vezetőedző: Tóth András

Csorna: Dénes – Stift, Nagy Sz., Kelemen, Papp R., Kovács L. (Fehér 86.), Kerékgyártó, Füredi, Simon A. (Szalai 74.), Czanik, Horváth M.
Vezetőedző: Horváth Dénes

Gólszerzők: Kaszai (14.,30. – bünt.), Szilágyi (35.), Nagy T. (40. – bünt., 52.), Herczeg (41.)

Hajrá Csorna!


Képek: III. Ker. FB oldalaKapcsolat velünk

CSORNAI SPORTEGYESÜLET

9300 Csorna, Toldi u. 1.
Telefon/fax: 96/261-353
csornaisportegyesulet@gmail.com
Adószám: 19882534-2-08

Facebook