Végletekig kiélezett mérkőzés a listavezető ellen!


Dsc03242

Végletekig kiélezett mérkőzésen, egy félidőt emberhátrányban játszva sok nehéz pillanatot okozott a listavezetőnek a Csorna és a játék képében sikerült eltüntetni a tabellán lévő különbséget, de sajnos egy gólos vendég győzelem lett a vége.

Nagy erőket mozgósított a Csorna a mérkőzés elején. Látszott a csapaton, hogy mindenképp felejtetni akarja a múlt heti kudarcot. Oly annyira sikerült a két csapat tabellán elfoglalt helye közti különbséget eltüntetni, hogy a játék és a helyzetek száma alapján jobb is volt a Csorna, de ezt a sportágat nem pontozásra játsszák. A kihagyott helyzetek és a kétes ítéletek megbosszulták magukat. A 43. percben Baranyai Márk a játékvezető szerint meglökte a tizenhatoson belül Sóron Tibort. A védő piros lapot kapott, a megítélt büntetőt pedig Rajczi Péter magabiztosan gurított a jobb alsó sarokba. (0-1) A második játékrészben az emberhátrány ellenére is kiegyenlített volt a játék képe. Bár sokat tett a Csorna a pontmentésért, ez sajnos most nem sikerült. Jövő héten idegenbe a Csepel otthonában szerepel együttesünk.

Horváth Dénes: - Az oroszlán bajszának megcibálására készültünk, de ez a csak a játék képében valósult meg. Egy kiállítással megfejelt tizenegyes azonban eldöntötte a bajnokesélyes elleni mérkőzésünket. A második félidőben emberhátrányban is bátran játszott csapatom, így ezért a vereségért nem kell szégyenkeznünk.

Waltner Róbert: - Az első meccs mindig nehéz, ilyenkor bármi megtörténhet. Nem ilyen mérkőzésre számítottunk, de abból nem lehetett kiindulni, hogy az előző héten hat-nullára kikapott a Csorna. A pozitívum viszont az, hogy egy ilyen mérkőzést is sikerült megnyernünk.

NBIII. - Nyugati csoport 18. forduló
Csornai SE – Kaposvári Rákóczi FC 0-1 (0-1)
Csorna, 250 néző
Játékvezető: Derdák Marcell

Csorna: Dénes Zs. – Baranyai, Hajba, Kelemen (Papp R. 73.), Litresics, Czanik, Kovács L. (Pataki (79.), Füredi, Kerékgyártó, Serfőző (Simon A. 68.), Horváth M.
Vezetőedző: Horváth Dénes

Kaposvár: Slakta – Nagy J., Lakatos G., Fodor, Hadaró, Szakály A. (Böjte 63.), Ur, Sóron (Andorka 77.), Ivancsics, Kollega, Rajczi (Sárközi 73.)
Edző: Waltner Róbert

Kiállítva: Baranyai (42.)
Gólszerző: Rajczi (43.)


Hajrá Csorna!Kapcsolat velünk

CSORNAI SPORTEGYESÜLET

9300 Csorna, Toldi u. 1.
Telefon/fax: 96/261-353
csornaisportegyesulet@gmail.com
Adószám: 19882534-2-08

Facebook