Csornai vereség!

Dsc03411

Küzdelmes mérkőzésen, hajrában kapott góllal egygólos vereséget szenvedett a Csorna.

Csornai mezőnyfölényt mutatott a mérkőzés eleje, de igazi helyzetekig csak a fővárosiak jutottak. Csornai részről az utolsó passzokba vagy épp a befejezésekbe folyamatosan hiba csúszott, ami meg is bosszulta önmagát.

A 81. percben egy csornai labdavesztést követően Csanálosi ugratta ki Baloghot, aki 10 méterről a bal felsőbe emelt. (0-1) Így egy hét alatt már 3. győzelmét aratta a BKV Előre. A Csorna jövő héten a Dunaharaszti otthonában gyűjthet be fontos pontokat.

Családi János, elnök: - Úgy néz ki még nem voltunk alkalmasak a 3 pontra. A jövő héten mindent megteszünk azért, hogy eredmény mellett mindenki úgy lássa, hogy három pontot érdemel a csapat.

Batári Csaba: - Sűrű programon vagyunk túl, egy hét alatt 3 meccsen 9 pontot szereztünk. Összességében a játékkal elégedett vagyok, bár a végén már látszódtak a fáradtság jelei.

NBIII. - Nyugati csoport 22. forduló
Csornai SE – BKV Előre 0-1 (0-0)
Csorna, 200 néző
Játékvezető: Tamási Patrik

Csorna: Dénes Zs. – Litresics, Nagy Sz., Hajba, Füredi, Csikós, Kerékgyártó, Czanik, Simon (Papp R. 57.), Serfőző, Pataki (Németh B. 67.)

BKV: Horváth G. – Csikortás, Girán, Illés, Ferkó (Szedlacsek 80.), Bata (Csanálosi 68.), Csepregi, Huller, Sánta, Banai (Balogh B. 51.), Miklósvári
Vezetőedző: Batári Csaba

Gólszerző: Balogh B. (81)

Hajrá Csorna! 


Kapcsolat velünk

CSORNAI SPORTEGYESÜLET

9300 Csorna, Toldi u. 1.
Telefon/fax: 96/261-353
csornaisportegyesulet@gmail.com
Adószám: 19882534-2-08

Facebook