Csornai győzelem a rangadón!


Img 8163

Nagy Szabolcs góljával a szintén kiesés elől menekülő Veszprém ellen megszerezte ez évi első győzelmét a Csornai SE csapata, így előrelépett a tabellán is. Takács Gábor győzelemmel debütált a csornai kispadon!

Kiélezett küzdelmet vívott egymással a két kiesés ellen harcoló együttes. Nagy iramban kezdődött a mérkőzés, mindkét csapat eljutott lövésekig, de a játékot inkább a Csorna uralta. A második félidőben a 16-oson belül Patakit buktatták. A jogosan megítélt büntetőt Füredi végezte el, de Cellár leért a jobb alsóba és hárított. Ez nem megtörte, hanem még inkább felpaprikázta a csornaiakat. A 77. percben Füredi erősen lőtt a kapu elé, majd Pataki átlépte a labdát, ami megzavarta Cellárt és a kipattanó labdát félfordulatból Nagy Szabolcs a kapuba bombázta! (1-0) A továbbiakban is adódtak nagy csornai lehetőségek, amivel végképp eldőlhetett volna a találkozó, de több gól nem született így Nagy Szabolcs találata 3 pontot ért és a Csorna ezzel egy helyet előre is lépett a tabellán!

Takács Gábor: - Az elején volt egykét szituációban szerencsénk, de úgy gondolom a második félidő alapján megérdemelt győzelmet arattunk!

Vágó Attila: - Az ellenfél többet tett a győzelemért, így megérdemelt sikert arattak! Gratulálok a Csornának!

NBIII. - Nyugati csoport 24. forduló
Csornai SE – VLS Veszprém 1-0 (0-0)
Csorna, 250 néző
Játékvezető: Gyarmati II. Tibor

Csorna: Dénes – Kelemen, Hajba, Nagy Sz., Litresics, Csikós, Kerékgyártó, Czanik, Füredi (Horváth M. 88.), Kovács L. (Simon A. 53.), Németh B. (Pataki 46.)
Vezetőedző: Takács Gábor

Veszprém: Cellár – Felber, Köböl (Kelemen B. 77.), Szabó B. (Czibalmos 46.), Bognár B., Gunther, Radványi, Prágai, Szabó T. (Lupták 46.), Erőss, Balázs R.
Vezetőedző: Vágó Attila

Gólszerző: Nagy Szabolcs (77.)


Hajrá Csorna! Kapcsolat velünk

CSORNAI SPORTEGYESÜLET

9300 Csorna, Toldi u. 1.
Telefon/fax: 96/261-353
csornaisportegyesulet@gmail.com
Adószám: 19882534-2-08

Facebook