Hatmeccses veretlenség!

Dsc03529

Izgalmas mérkőzésen korán vezetést szerzett a felcsúti együttes, de Czanik szabadrúgása révén egyenlített a Csorna.

A 14. percben Latifi cselezte le magát az alapvonalig, majd legurította az érkező Vegának, aki a kapuba lőtt. Nagy iramban folytatódott a mérkőzés, a 23. percben a Csorna szabadrúgáshoz jutott. Czanik állt a labda mögé és 20 méterről bombázott a jobb felsőbe. A második játékrészben mindkét félnek voltak lehetőségei, de több találat nem született. Így a Csorna tovább folytatja jó sorozatát, immáron 6 mérkőzés óta veretlen.

Takács Gábor: - Gratulálok a csapatomnak, értékes pontot szereztünk a jó erőkből álló Puskás Akadémia ellen. Ezt az értékes pontot a hétvégén házasodó Nagy Szabolcsnak ajánljuk, egyben gratulálunk és sok boldogságot kívánunk!

Lazic Bojan: - Nagyon jól játszottunk, végig uraltuk a mérkőzést, nem volt szerencsénk. Megérdemeltük volna a győzelmet, de a fiúk mindent megtettek, elégedett vagyok velük.

NBIII. - Nyugati csoport 27. forduló
Csornai SE – Puskás Akadémia FC II. 1-1 (1-1)
Csorna, 250 néző
Játékvezető: Dolnegó Bálint

 

Csorna: Dénes – Kelemen, Hajba, Nagy Sz., Litresics, Kerékgyártó, Czanik, Csikós, Füredi (Pataki 88.), Németh B. (Kovács B. 77.), Simon A. (Serfőző 56.)
Vezetőedző: Takács Gábor

 

PAFC II.: Tóth B. – Vega, Daróczi, Latifi, Prosser (Erdei 70.), Klinar, Keszi, Deutsch, Vanczák (Komódi 46.), Tímári (Oroszi 77.), Tóth K.
Vezetőedző: Lazic Bojan


Gólszerző: Czanik (23.) ill. Vega (14.)

 

Hajrá Csorna!

 Kapcsolat velünk

CSORNAI SPORTEGYESÜLET

9300 Csorna, Toldi u. 1.
Telefon/fax: 96/261-353
csornaisportegyesulet@gmail.com
Adószám: 19882534-2-08

Facebook