Fiatalok a felnőtt keretben: Kiss Martin

00

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a Csornai SE nagy hangsúlyt fektet az utánpótlásra, ennek eredményeképp már 7 saját nevelésű fiatal is a felnőtt kerethez fog tartozni a 2018/19-es szezonban. Ezen rovatunkban ők kerülnek részletes bemutatásra.

A 18 éves Kiss Martin tagja annak a generációnak, aki előbb a serdülő majd az ifjúsági csapatunkkal is érmet szerzett. 2005 óta már a Csornai SE igazolt labdarúgója a középpályán főként a védekezésből veszi ki a részét. Tavasszal már a felnőtt kerettel edzett, de a bemutatkozás még várat magára, úgy néz ki nem sokáig.

Milyen érzés hogy az idei évtől a felnőtt kerethez tartozol?
Kiss Martin: - Tavaly sikerült egy röpke időre belekóstolnom a légkörbe, de még így is elképesztő érzés hisz ez már egy másik világ.

Mit kaptál eddig az egyesülettől?
- Sok türelmet, odafigyelést, csodálatos élményeket, nagyszerű csapattársakat és egy olyanfajta szakképzést, ami elengedhetetlen volt ahhoz, hogy ide jussak.

Mi volt a legnagyobb élményed, legszebb pillanatod a csapatnál?
-  Legnagyobb élményem a tavalyi idény nyitómérkőzésén elért mesterhármasom volt az Andráshida korosztályos csapata ellen. Legszebb pillanatom is egy andráshidai meccshez fűződik, ahol a fejesgólommal az utolsó percben sikerült kiharcolni a győzelmet.

Sok sikert kívánunk!Kapcsolat velünk

CSORNAI SPORTEGYESÜLET

9300 Csorna, Toldi u. 1.
Telefon/fax: 96/261-353
csornaisportegyesulet@gmail.com
Adószám: 19882534-2-08

Facebook