Győzelemmel folytatódott a felkészülés!

Dsc04094

Bár nem történelme legszebb futballját játszva, de győzelemmel folytatta felkészülését a Csornai SE hazai pályán a Hegykő ellen.

A találkozót sok hiba jellemezte, de a küzdeni akarással egyik oldalon sem volt probléma. A 32. percben Szakács egy jó letámadást követően labdát szerzett, majd Simon ugratta ki Kerékgyártót, aki a kifutó kapus mellett a bal alsóba gurított. A félidőben ennek ellenére se mehetett előnnyel a csapatunk. A 45. percben egy már megszerzett labdát sikerült eladni a védekező harmadban, aminek következtében a Kishegyi testvérek 2-1-es szituációt bonyolíthattak le, és Ádám révén ki is egyenlítettek. A hibák száma a második játékrészre sem csökkent, de a hajrában sikerült megnyerni a találkozót. Gyors labdajáratással sikerült feltörni az ellenfél védelmének közepét. Visy Bálint nagyszerűen passzolt be a két belső védő közé, ahol a jó ütemben kiugró Simon nem hibázott és a hálóba passzolt.

Következő felkészülési mérkőzésünkre szombaton 10:30-kor hazai pályán a Tatabánya ellen kerül sor. Friss hír, kisorsolták a Magyar Kupa selejtezőjének első párosítását, ahol a Kapuvár otthonában kell kiharcolnunk a továbbjutást.

Marton Miklós: - Pontatlanul sok labdavesztéssel játszottunk, többször lekontráztak minket és a középpályás védekezésünk sem remekelt, ezeket mindenképp ki kell küszöbölnünk a folytatásban.

Felkészülési mérkőzés
Csornai SE - FSC Hegykő 2-1 (1-1)
2018.07.24 – kedd 18:30

Csorna: Dénes Zs. – Baranyai (Csigó B.), Fehér, Zámbó, Sipőcz, Csikós (Szalai A.) , Detrik (Németh B.), Kerékgyártó, Simon A., Visy, Szakács
Vezetőedző: Marton Miklós

Gólszerzők: Kerékgyártó (32.), Simon A. (90.) ill. Kishegyi Á. (45.)


Kapcsolat velünk

CSORNAI SPORTEGYESÜLET

9300 Csorna, Toldi u. 1.
Telefon/fax: 96/261-353
csornaisportegyesulet@gmail.com
Adószám: 19882534-2-08

Facebook