Kupabúcsú Öttevényen!

P1010439

Szerdán nem sikerült kvalifikálni magát csapatunknak a Magyar Kupa főtáblájára, harcias mérkőzésen ezúttal a büntetőpárbajból vesztesen jött ki a Csorna.

Az első félidőben hiába birtokolta a Csorna többet a labdát a helyzetek az öttevényiek előtt adódtak és nagy szükség volt Lőre Pál bravúrjaira. A második játékrészben nagy elánnal jött ki a Csorna az öltözőből, minek az eredménye is meglett. Csornai szögletet követően az öttevényi felszabadítás rövidre sikerült, amit Sipőcz kapásból középre adott és a hosszún érkező Csikós a kapuba lőtt. (0-1) A következő 10 percben volt izgulni valója a hazaiaknak, hisz csapatunk sok helyzetet alakított ki, amiket nem sikerült gólra váltani, Németh Balázst buktatták a 16-oson belül is de a játékvezető sípja néma maradt. Ahogy ilyenkor lenni szokott a sok kimaradt lehetőség megbosszulta önmagát. 78. percben a csereként beálló Vígh Norbert egyenlített és végeredményt is beállította. Következtek a tizenegyesek. A büntetőpárbaj jól indult a Csorna számára, hisz az egész mérkőzésen remeklő Lőre Pál megfogta az öttevényiek első büntetőjét, de a lélektani előnyt nem sikerült kihasználni. A folytatásban Csikós Sándor és Simon András is hibázott, míg a hazaiak nem rontottak, ezúttal mi jöttünk ki rosszul a büntetőpárbajból. Javítási lehetőség szombaton a bajnokságban hazai pályán a Jánossomorja ellen.

Magyar Kupa Megyei Selejtező – 3. forduló
Öttevény TC – Csornai SE 1-1 (0-0) 4-3 tizenegyesekkel
Öttevény – 150 néző
Jv.: Zám Zsolt

Öttevény: Molnár M. – Horváth M. (Vígh N. 58.), Kovács P. (Németh M.. 73.), Horváth B. (Szücs G.), Nagy L., Nagy R., Puter, Keszei, Wágenhoffer, Varga J., Lappints
Vezetőedző: Germán Ferenc

Csorna: Lőre – Baranyai, Farkas D., Zámbó, Sipőcz (Papp R. 64.), Csikós, Kerékgyártó, Szakács (Fehér 66.), Visy (Detrik 80.), Simon A., Németh B.
Vezetőedző: Marton Miklós

Gólszerzők: Vígh. (78.) ill. Csikós (53.)


Kapcsolat velünk

CSORNAI SPORTEGYESÜLET

9300 Csorna, Toldi u. 1.
Telefon/fax: 96/261-353
csornaisportegyesulet@gmail.com
Adószám: 19882534-2-08

Facebook