Kétgólos csornai siker!


P1010194

Kerékgyártó duplájával kétgólos „búcsúi” sikert aratott a Csorna, az excsornaiak hadával felálló Jánossomorja ellen.

Sérülések, betegségek alaposan megnehezítették Marton Miklós feladatát a csapat összeállításánál, hisz 3 alapemberre sem számíthatott Dénes Zsolt, Zámbó Bence és Németh Balázs személyében. Kellett is egy 10-15 perc mire összeállt a csapat játéka, addig jópárszor porszem csúszott a gépezetbe, ellenfelünk többször is helyzetbe került. A 14. percben Visy Bálint passzát követően Kerékgyártó egyéni akcióba kezdett és négy védőt is megbolondítva a 16-os vonaláról lőtte ki a hosszú alsót. (1-0) Csapatunk önbizalomra kapott a gólt követően és láthatóan többet birtokolta a labdát. A 36. percben nagyszerű csornai akciót láthattunk. A labda útja Lőre – Baranyai – Csikós – Kerék volt, majd ismét Baranyai lépett be a játékba, aki a mélységből visszalépő Szakácsnak továbbított, ekkor érkezett Csikós, aki Szakács elé a tizenhatoson belülre ívelt, Szakács középre gurított, ahol Kerékgyártó érkezett és lőtt az üres kapuba. Ezzel megszerezve önmaga és csapata második gólját. Igazán mesteri akció volt, amit a szurkolók is megtapsoltak. A második félidőben mindkét együttes előtt adódtak lehetőségek, de a Csorna győzelme egy percig sem forgott veszélyben.

Marton Miklós: - Az első tíz percben nem azt játszotta a csapat, amit megbeszéltünk. Utána szép játékkal megérdemelt vezetést szereztünk, hetven percig tartott az erő, de megérdemelt győzelmet arattunk.

Varga Róbert: - A mérkőzést az első félidőben veszítettük el, pedig legalább akkora és annyi gólhelyzetünk volt, mint ellenfelünknek. A Csorna könyörtelenül kihasználta lehetőségeit. Utána egyenrangú ellenfelek voltunk, gyűrtük egymást, de már nem tudtunk újítani.

Duna Takarék Megyei I. – 2. forduló
Csornai SE – Jánossomorja SE 2-0 (2-0)
Csorna – 300 néző
Jv.: Radasics Csaba

Csorna: Lőre – Baranyai (Stift 83.), Fehér, Farkas D., Papp R., Csikós, Detrik (Szalai A. 74.), Kerékgyártó, Simon A. (Sipőcz 76.), Visy, Szakács
Vezetőedző: Marton Miklós

Jánossomorja: Pribánszki – Fettik (Dudás 71.), Tóth K., Cseri, Menyhárt, Soós, Maidics, Horváth M. (Takács 55.), Kantó, Gaál Z., Kovács K. (Gaál D. 71.)
Vezetőedző: Varga Róbert

Gólszerzők: Kerékgyártó (14.,36.)

Hajrá Csorna!

Fotó: Makári Natália


Kapcsolat velünk

CSORNAI SPORTEGYESÜLET

9300 Csorna, Toldi u. 1.
Telefon/fax: 96/261-353
csornaisportegyesulet@gmail.com
Adószám: 19882534-2-08

Facebook