Kupán csapott Csorna!

Dsc04094

Bár az idei szezonban még veretlen a Csorna, mégis kiesett mindkét kupából. Ezúttal csapatunk Hegykőn nem tudott a kapuba találni és a 0-0-s döntetlennel az alacsonyabb osztályú együttes jutott tovább!

Úgy tűnt jól kezdődik a mérkőzés csapatunk számára, mert már a találkozó első perceiben büntetőhöz jutottunk. A sértett Szakács állt a labda mögé, de a kapu felé lőtt. A folytatásban a labdabirtoklási fölény a Csornánál volt, de ez meddőnek bizonyult. Gyors kontráknak köszönhetően a Hegykő is okozott kellemetlen pillanatokat számunkra, de gólig ők se jutottak. A második félidőben tovább nőtt a labdabirtoklási fölény, de helyzeteink száma nem gyarapodott, viszont a büntetőlapok száma annál inkább. A 70. percben a játékvezető Farkas Dánielt második sárgalappal kiállította. Bár a folytatásban sem látszott, hogy kevesebben vagyunk, a gólszerzés nem sikerült, így 0-0-s döntetlennel az alacsonyabb osztályú együttes jutott tovább. Javításra legközelebb a bajnokságban vasárnap, Nyúlon lesz lehetőség.

Marton Miklós: - Rúgott gól nélkül nem lehet a mérkőzést megnyerni…

Keglovich László Megyei Magyar Kupa – 3.forduló
FSC Hegykő - Csornai SE 0-0
Hegykő – 100 néző
Jv.: Dombi Olivér 

Hegykő: Zsirai – Ambrus Ád., Szalay (Varga (80.), Nyerges, Varga A., Bokán, Kovács Galavics (Kishegyi M. 60.), Bognár, Ambrus Cs. (Horváth M. 48.), Ambrus An.(Reseterics Á. 53.), Ratatics

Csorna: Dénes – Baranyai, Fehér, Farkas, Sipőcz (Stift 75.), Detrik (Szalai 53.), Csikós, Kerékgyártó, Simon, Visy, Szakács (Németh 58.)
Vezetőedző: Marton Miklós

Kiállítva: Farkas D. (70.)

Hajrá Csorna!

Kapcsolat velünk

CSORNAI SPORTEGYESÜLET

9300 Csorna, Toldi u. 1.
Telefon/fax: 96/261-353
csornaisportegyesulet@gmail.com
Adószám: 19882534-2-08

Facebook