Négygólos győzelem!

Dsc04394

Már az első félidőben háromgólos vezetést szerzett a Csorna, amit a második játékrészben Németh B. négyre növelt. Bár nem az év legjobb játékával, de magabiztos győzelmet aratott a Csorna a sok sérüléssel hátráltatott lelkesen küzdő Pannonhalma együttese felett.

Már az első percekben megszerezte a Csorna a vezetést. Detrik kiváló mélységi labdájára Németh csapott le és a kifutó kapus mellett a hálóba gurított. (1-0) A folytatásban nem volt izzasztó iram, de a Csorna nagy labdabirtoklási fölényt alakított ki. A 24 percben Simon labdáját Németh továbbította Szakácsnak, aki 5 méterről lőtte ki a jobb alsót. Az első félidei eredményt a 38. percben büntetőből Simon állította be. A második játékrészben Németh Balázs még egyszer volt eredményes, így alakult ki a Csorna 4-0-s győzelme. Bár nem az év legjobb játékával, de magabiztos győzelmet aratott a Csorna a sok sérüléssel hátráltatott, lelkesen küzdő Pannonhalma együttese felett.

Marton Miklós: - Rossz játékkal is négy gólt rúgtunk.

Pék László: - Már a FELÁLDOZHATÓkat is bevetettük, így létre jöhetett egy unicum, hogy apa és fia együtt léphetett pályára.

Duna Takarék Megyei I. – 8. forduló
Csornai SE – Pannonhalma 4-0 (3-0)
Csorna, 250 néző
Jv.: Bálintfi István

Csorna: Dénes – Papp R., Zámbó, Farkas D., Baranyai, Csikós, Detrik (Sipőcz 66.), Szakács, Németh B., Simon A., Szakács M. (Horváth A. 80.)
Vezetőedző: Marton Miklós

Pannonhalma: Baki – Imre B.(Baki B. 72.), Molnár B., Molnár G. (Feix 83.), Csollány (Hartl 47.), Csányi, Pintér, Németh L., Molnár Cs., Erdélyi, Sándor K.
Vezetőedző: Pék László

Gólszerzők: Németh B. (3.,51.), Szakács (24.), Simon A. (38.)


Kapcsolat velünk

CSORNAI SPORTEGYESÜLET

9300 Csorna, Toldi u. 1.
Telefon/fax: 96/261-353
csornaisportegyesulet@gmail.com
Adószám: 19882534-2-08

Facebook