Háromgólos győzelem!

L3329201

Nehéz héten van túl a Csornai SE csapata, de a játékosok kiváló sportemberi nagyságukról tettek tanubizonyságot és magabiztos győzelmet arattak.

Nehéz mérkőzés várt a Csornára, mint szakmai, mint érzelmi módon is. Marton Miklós még Nagy Szabolcsot is reaktiválta erre a mérkőzésre. Simon és Szakács gyors góljait követően az első félidőben nem sikerült tovább növelni az előnyt, sőt Lenhardt révén szépített a Győrszentiván együttese. A második játékrész jóval nagyobb iramban vette kezdetét. Simon találatára csak 3 percet kellett várni, majd Visy a 67. percben végleg eldöntötte a 3 pont sorsát. A mérkőzést követően közös gyertyagyújtással emlékeztek meg a játékosok, szurkolók, családtagok a múlt héten tragikusan elhunyt Sipőcz Tamásról!

Marton Miklós: - Gratulálok a játékosaimnak, minden tiszteletem az övék. Részvétünk a családnak!

Duna Takarék Megyei I. – 15. forduló
Csornai SE – Győrszentiván SE 4-1 (2-1)
Csorna, 200 néző
Jv.: Csirke Rudolf

Csorna: Dénes – Baranyai, Nagy Sz., Papp R., Detrik, Csikós, Kerékgyártó (Tarcsay 81.), Szakács, Visy (Stift 70.), Simon A., Szalai (Horváth A. 58.)
Cserék: Lőre, Potyondi, Stift, Horváth A., Tarcsay
Vezetőedző: Marton Miklós

Győrszentiván: Szabó K. – Litresics, Bieder A., Stefanits, Hanicz, Barta (Kapuváry 22.), Kertész (Szalai 51.), Bieder T., Lenhardt, Vadász, Szabó P.
Vezetőedző: Zsédely Attila

Gólszerzők: Simon A. (7.,48.), Szakács (12.), Visy (67.) ill. Lenhardt (36.)

Kapcsolat velünk

CSORNAI SPORTEGYESÜLET

9300 Csorna, Toldi u. 1.
Telefon/fax: 96/261-353
csornaisportegyesulet@gmail.com
Adószám: 19882534-2-08

Facebook