Csornai győzelem a nyitányon!

Csornai%20se%20 %20eredmny

Magabiztos játékkal 2-0-s győzelmet aratott a Csornai SE a masszívan védekező és csatárait kényszerből nélkülöző Jánossomorja ellen.

„Szezon eleji” talajon 40 percre volt szüksége a Csornának, hogy túljusson a hazaiak masszív védekezésén. Ekkor a jobb szélen Baranyai nyújtotta meg lépteit. Jó helyzetfelismerésének köszönhetően 23 méterről átemelte a kimozduló kapuson. A második játékrészben felszabadultabban játszott a Csorna, nőtt a találkozó irama is. A 70. percben Papp Richárd a bal szélen verekedte át magát a védőkön, majd éles beadására a hosszún, a csereként beállt Németh Balázs érkezett, aki kétgólosra növelte a csornai előnyt. A folytatásban Fehér még a kiállítás sorsára jutott, de a csornai 3 pont nem forgott veszélyben.

Marton Miklós: - Nehéz talajú pályán megérdemelt győzelmet arattunk.

Varga Róbert: - A héten sok problémával küzdöttünk, ma 3 támadónk nem állt rendelkezésemre, így a masszív védekezés mellett döntöttünk. Összességében a Csorna rászolgált a győzelemre.

Duna Takarék Megyei I. – 17. forduló
Jánossomorja SE - Csornai SE 0-2 (0-1)
Jánossomorja, 150 néző
Jv.: Dombi Olivér

Jánossomorja: Liszkai – Fettik (Varga R. 85.), Tóth K., Cseri, Menyhárt, Mikhely, Horváth M., Kantó, Gaál Z., Kovács K. (Takács B. 82.), Gaál D. (György J. 82.)
Vezetőedző: Varga Róbert

Csorna: Lőre – Papp R., Zámbó, Fehér, Baranyai, Detrik, Püspök (Szalai 79.), Kerékgyártó, Visy (Horváth A. 89.), Farkas D., Simon A. (Németh B. 64.)
Vezetőedző: Marton Miklós

Gólszerzők: Baranyai (40.), Németh B. (70.)
Kiállítva: Fehér (82.)


Kapcsolat velünk

CSORNAI SPORTEGYESÜLET

9300 Csorna, Toldi u. 1.
Telefon/fax: 96/261-353
csornaisportegyesulet@gmail.com
Adószám: 19882534-2-08

Facebook