Küzdelmes mérkőzésen csornai győzelem!

Dsc04765

Nem a legszebb, nem a legjobb játékkal, de küzdelmes mérkőzésen a 84. percben Püspök találatával sikerült fordítani a Csornának, a szervezetten játszó nyúli együttes ellen.

Dsc04774

Kiváló időjárási körülmények között, napsütésben vette kezdetét a Csornai SE – Nyúl SC összecsapás. A mérkőzésre a Csornai SE utánpótlás labdarúgó vezették fel a csapatokat, míg a kezdő rúgást, a legutóbbi meccsén első gólját és egyben első mesterhármasát is megszerző, Vági Petúr végezhette el.

Dsc04783

A nyílt, bátor játékot felvállaló nyúli csapat, több veszélyes kontrával hívta fel magára a figyelmet. A 23. percben egy csornai labdavesztést követően Ködmön Zoltánt kiválóan ugratták ki, aki magabiztosan a kapuba emelt. (0-1) A folytatásban lassan rendezte a Csorna a sorait. A 39. percben Baranyai keresztlabdájára Simon robbant rá jó ütemben, aki a kifutó kapus mellett magabiztosan a hálóba gurított. (1-1) A második játékrészben is jól tartott a magát a Nyúl és csak 6 perc választotta el attól, hogy meglepetést okozzon. A 84. percben Visy csodálatos mozdulatsor után a kiugró Püspök elé tálalt, aki magabiztosan élt a lehetőséggel és megszerezte a Csornának a 3 pontot jelentő találatot. Jövő szombaton csapatunk a Gyirmót II. otthonába látogat.

Marton Miklós: - A nagyon jól küzdő nyúli csapat ellen, rossz játékkal bár, de összességében megérdemelt győzelmet arattunk.

Mondovics Dávid: - A játék képe alapján nem érdemeltünk vereséget, a döntetlen reálisabb eredmény lett volna.

Duna Takarék Megyei I. – 20. forduló
Csornai SE – Loland Nyúl SC 2-1 (1-1)
Csorna – 200 néző
Jv.: Herm László

Csorna: Lőre – Papp R., Farkas D., Zámbó, Baranyai (Horváth A. 82.), Detrik, Kerékgyártó, Püspök, Visy, Simon A., Németh B. (Tarcsay 53.)
Vezetőedző: Marton Miklós

Nyúl: Kiss A. – Mió, Herczeg, Orbán, Varga P. (Varga T. 88.), Nyakas, Bagó, Ködmön Z., Töltősi, Ködmön Sz.(Gere Z. 61.), Varga Zs. (Kiss Z. 75.)
Vezetőedző: Mondovics Dávid

Gólszerzők: Simon A. (39.), Püspök (84.) ill. Ködmön Z. (23.)


Kapcsolat velünk

CSORNAI SPORTEGYESÜLET

9300 Csorna, Toldi u. 1.
Telefon/fax: 96/261-353
csornaisportegyesulet@gmail.com
Adószám: 19882534-2-08

Facebook