Csornai győzelem a Rábaközi Rangadón!

L3362249

Jó iramú mérkőzésen gyorsan előnyre tett szert a Csorna, amit a sok helyzete ellenére se tudott növelni, így az utolsó másodpercig nyitott maradt a találkozó, de a hármas sípszó után végül megérdemelten örülhetett csapatunk.

Bátor játékkal, nagy akarattal vágott neki a Csorna a mérkőzésnek, a rengeteg nézőt vonzó találkozón. Az 2. percben szép játékot követően Baranyai jobb oldali beadásába Böcskör kézzel ért bele. A játékvezető büntető ítélt, amit Simon András magabiztosan értékesített. Az első játékrészben nagy volt a csornai fölény, de további találatot nem sikerült szerezni. Ahogy telt múlt az idő egyre jobban javult fel a Kapuvár játéka, ennek ellenére csapatunk előtt adódtak nagy helyzetek. A második játékrészben a hálók rezzenéstelenek maradtak, így a Csorna megérdemelt győzelmet aratott a Kapuvár elleni rangadón és matematikailag is bebiztosította dobogós helyezését. Szombaton az SC Sopron együttesét fogadja csapatunk!

Marton Miklós: - Egy igazi rangadón, több helyzetet kialakítva megérdemelt győzelmet arattunk.

DunaTakarék Megyei I. osztály
Kapuvári SE – Csornai SE 0-1 (0-1)
Kapuvár, 650 néző
Jv.: Herm László

Csorna: Dénes – Papp R., Farkas D., Zámbó, Baranyai, Visy, Kerékgyártó (Tarcsay 91.), Szakács (Detrik 65.), Püspök, Németh B.(Fehér 87.), Simon A.
Vezetőedző: Marton Miklós

Kapuvár: Kolozsvári – Horváth P., Böcskör Gy., Matetits, Győrvári (Véghelyi 84.), Simon M., Gál, Árki (Kerékgyártó Á. 76.), Debreczeni, Fekete (Horváth K. 76.), Tar
Vezetőedző: Balog Zoltán

Gólszerző: Simon A. (3.-bünt.)

Hajrá Csorna!


Kapcsolat velünk

CSORNAI SPORTEGYESÜLET

9300 Csorna, Toldi u. 1.
Telefon/fax: 96/261-353
csornaisportegyesulet@gmail.com
Adószám: 19882534-2-08

Facebook