Zárásként négygólos győzelem!

Dsc05005

Rengeteg helyzetet kidolgozva, sok saját nevelésű fiatalt bevetve, magabiztos sikert aratott a Csorna a Győrszentiván együttese felett. Két 17 éves játékosunk is élt a lehetőséggel Kristóf Levente és Selyem Bence is megszerezte első találatát a Megyei I. osztályban.

Mindkét csapat összeállításánál észre lehetett venni, hogy akadnak hiányzóik. Ennek ellenére egy sok helyzetet hozó mérkőzést láthatott a publikum. Az első játékrészben mindkét félnek meg voltak a lehetőségei a vezetés megszerzésére. A 38. percben megtört a jég Kerékgyártó Dávid által, aki megszerezte a csornai vezetést. A második játékrészre egy sokkal szervezettebb csornai csapat futott ki, aki mélységi indításokkal sok veszélyt okoztak a hazaiak számára. Alig telt el pár perc Visy révén már kettőre nőtt a csornai előny. A folytatásban két 17 éves játékosunk is pályára lépett Kristóf Levente és Selyem Bence személyében. Mindketten éltek a lehetőséggel és pár perccel beállásuk után fantasztikus találatokat szereztek. Így alakult ki a 4-0-s végeredmény. A Csornai SE a tabella 2. helyén zárt a megszerzett 75 ponttal, 24 győzelemmel, 3 döntetlennel és 3 vereséggel. A házi góllövő lista élén Simon András végzett 31 találattal, csapatunkból a bajnokság során 15 játékos is eredményes volt.

Glázer Péter: – Gratulálok az U14-es csapat bajnoki címéhez.

Horváth Rudolf: – Végre játékba lendültünk, a három hét alatt jól dolgoztak a játékosok. Jön egy kis pihenő és elkezdjük a munkát.

DunaTakarék Megyei I. osztály 30. forduló
Győrszentiván SE – Csornai SE 0-4 (0-1)
Győrszentiván – 150 néző
Jv.: Vadász Csaba

Győrszentiván: Kapuváry – Mideczki (Kiss D. 67.), Hanicz, Takács P., Kertész, Bider T., Halász, Lenhardt, Szabó P., Wittner (Steczina 69.), Szabó K.
Elnök: Glázer Péter

Csorna: Dénes Zs. – Papp R., Fehér, Zámbó, Baranyai, Detrik, Püspök (Horváth A. 72.), Kerékgyártó, Németh B. (Kristóf L. 63.), Szakács, Visy (Selyem 69.)
Vezetőedző: Horváth Rudolf

Gólszerzők: Kerékgyártó (38.), Visy (47.), Kristóf L. (68.), Selyem (71.)

Hajrá Csorna!


Kapcsolat velünk

CSORNAI SPORTEGYESÜLET

9300 Csorna, Toldi u. 1.
Telefon/fax: 96/261-353
csornaisportegyesulet@gmail.com
Adószám: 19882534-2-08

Facebook