Csornai SE - Körmendi FC 0-2 (0-0)

Csorna 300 néző, vezette: Erdős

Csorna: Lőre - Simita, Jakab Á., Fehér K., Nagy Szabolcs, Dorogi (László N.), Véghelyi, Szigeti (Horváth A.), Gál B. (Kiss A.), Molnár G., Nyerges  vezetőedző: Varga Péter

Körmend: Hajgató - Kovács, Sipos (Takács Máté), Csenterics, Niksz (Takó), Takács II Á., Takács I. Á., Pál (Esztergályos), Balikó, Takács Márton, Jakab G.  vezetőedző: Molnár Károly

gólszerzők: Niksz (41.), Pál (51.)

Már a 4. percben megszerezhette volna a vezetést a Csorna, ekkor Szigeti emelt a védők mögé Dorogihoz, akinek lövése a kapus lábáról pörgött a kapu fölé. A 26. percben Nagy Szabolcs rövid alsó sarokba tartó csavarását ujjheggyel tolta kapu mellé Hajgató. A 41. percben első lehetőségét gólra váltotta a vendég együttes: Takács II Á. keresztlabdáját követően Sipos ívelt a hosszú saroknál üresen álló Nikszhez, akinek 5 méteres fejesébe a játékot vállalni tudó Lőre lábbal még hozzáért, ám menteni nem tudott, a labda a jobb sarokban kötött ki. 0-1. Még a szünet előtt meg volt az esélye az egyenlítésre a hazaiaknak, de Dorogi elől az utolsó pillanatban sikerült szögletre tisztázni.

A második félidő is kimaradt csornai helyzettel kezdődött. Gál B. egy szép csel után 10 méterről a kivetődő kapust találta telibe. Két perc múlva jött a hideg zuhany: Kovács ívelt a lesre játszó védők mögé a mélységből induló Pálhoz, aki elhúzta a labdát Lőre mellett és az üres kapu helyezett. 0-2. A játékrész derekán Molnár G. játszotta magát tisztára a bal oldalon, majd az ötös sarkáról okosan a hosszú sarok felé elcsavart labdája a kapufa tövéről vágódott vissza a mezőnybe. Pár perccel később újfent Molnár G. előtt adódott lehetőség, Kiss A. remek beadását 6 méterről fejelte a bal felső sarok felé a csornai támadó, de Hajgató óriási bravúrral a kapu mellé ütötte a játékszert. A 82. percben Nyerges remekül tálalt Kiss A. elé, aki 16 méterről lőtt, ám az egész mérkőzésen remekül védő Hajgató lábbal hárítani tudott.

A körmendi csapat remekül sáfárkodott a lehetőségeivel és nem érdemtelenül győzte le az egész mérkőzésen nagy fölényben futballozó, ám sok hibával játszó, helyzeteit elpuskázó Csornát.

jók: senki ill. Hajgató, Jakab G., Balikó, Niksz, Takács II Á.

Varga Péter: A hősiesen védekező Körmend, tipikus kontrajátékot játszva, remek kapusteljesítménnyel megérdemelt győzelmet aratott, mert nekünk ma semmi sem sikerült.

Molnár Károly: Papíron országos 1-es volt a mérkőzés, de a labda gömbölyű...

Kapcsolat velünk

CSORNAI SPORTEGYESÜLET

9300 Csorna, Toldi u. 1.
Telefon/fax: 96/261-353
csornaisportegyesulet@gmail.com
Adószám: 19882534-2-08

Facebook