Lombard Pápa 'B' - Csornai SE 0-1 (0-1)

Pápa, 100 néző. V.: Papp.

Lombard: Markek – Tar, Kiss T., Somogyi, Enyingi, Tóth M., Grőber, Fehér M. (Baldauf), Király, Molnár M. (Kalmár), Páli (Venczel). Vezetőedző: Nagy Mihály

Csorna: Lőre – Simita, Nagy Szabolcs, Jakab Á., Fehér K., Dorogi, Szigeti, Molnár G., Horváth A. (Nyerges), Kiss M. (Fenyő), Gál B. (Kiss A.). Vezetőedző: Varga Péter

Gólszerző: Szigeti (4.)
Kiállítva: Molnár G. (78.)

A vendégek szemszögéből, jól kezdődött a mérkőzés, a 3. percben Kiss M. bal lábas lövését egy pápai védő kézzel "hárította" a 16-oson belül. A játékvezető büntetőt ítélt, amit Szigeti magabiztosan a jobb sarokba lőtt. 0–1. Az első játékrészben több említésre való esemény nem is történt, habár a hazaiak egy tucat pontrúgást végezhettek el a csornai kapu előteréből.

A 70. percben Szigeti játszott balra Dorogihoz, aki ügyes csel után gyenge lövést küldött kapura, a kapus könnyedén védett. A 78. percben a visszafutó Molnár G. lába összeakadt a labdát vezető Grőberével, amiért a játékvezető felmutatta a második sárga lapot a csornai szélsőnek. A 82. percben Szigeti tálalt Nyerges elé, akinek 10 méteres lövésébe az utolsó pillanatban lépett bele egy pápai védő. Az első valamirevaló hazai helyzetre a 91. percig kellett várni, amikor egy oldalról beívelt szabadrúgást Somogyi fejelt 7 m-ről kapura, de Lőre bravúrosan lábbal hárított.

A csornai csapat küzdelmes, ám kevés helyzetet hozó 90 perc alatt szervezett játékával megérdemelten vívta ki a győzelmet. A mérkőzés bíráskodásával egyik fél sem volt elégedett, az egyébként sportszerű találkozón a játékvezető rengeteg téves ítéletet hozott jobbára a vendégek kárára és érthetetlenül sok, összesen 7 sárga kártyát mutatott fel a csornai csapat játékosainak.

jók: Markek, Somogyi, Tóth M., Király, ill. Jakab Á., Fehér K., Horváth A., Kiss M., Gál B.

Nagy Mihály: – Egységes és szervezett játékot nyújtottunk, végig védekező ellenfelünkkel szemben, ám néhány gyengébb egyéni támadó teljesítmény miatt nem tudtuk megfordítani az eredményt, illetve a játékvezető döntő hibákat vétett a kárunkra.
Varga Péter: – Gratulálok a csapatomnak, az elmúlt héten Csorna város labdarúgása kétszer nyert, mindkétszer óriási ellenszélben.

Kapcsolat velünk

CSORNAI SPORTEGYESÜLET

9300 Csorna, Toldi u. 1.
Telefon/fax: 96/261-353
csornaisportegyesulet@gmail.com
Adószám: 19882534-2-08

Facebook