Megyei Magyar Kupa: Győrszemere - Csornai SE 1-4

A Megyei Magyar Kupa elődöntőjében a Csornai SE csapata idegenben 4-1 arányú győzelmet aratott a Megyei I. osztály címvédője és jelenlegi éllovasa a Győrszemere ellen.

A mérkőzés első félideje kiegyenlített játékot hozott, pár perccel a szünet előtt Nyerges okos góljával került előnybe a Csorna. A második játékrész elején gyors gólváltás következett, előbb Germán lőtte ki a jobb felső sarkot, majd nem sokkal később Véghelyi bombázott egy szabadrúgás utáni lepattanó labdát a szemerei kapuba. Negyedórával a vége előtt Dorogi a jobbösszekötő helyéről kilőtte a bal alsó sarkot, majd Szigeti fejes góljával alakult ki a végeredmény.

Csornai összeállítás: Lőre - Simita, Fehér K., Nagy Szabolcs, Csonka, Dorogi (Maidics), Kiss M. (Szigeti), Horváth A., Molnár G., Véghelyi (Fenyő), Nyerges (Kiss A.)  vezetőedző: Varga Péter

Ezzel a győzelmével a csornai csapat bejutott a Megyei Magyar Kupa döntőjébe. 2012. május 18-án az ETO Stadionban a Megyei II. osztály győri csoportjának listavezetője a Gönyü együttese lesz az ellenfél.

Kapcsolat velünk

CSORNAI SPORTEGYESÜLET

9300 Csorna, Toldi u. 1.
Telefon/fax: 96/261-353
csornaisportegyesulet@gmail.com
Adószám: 19882534-2-08

Facebook