Szombathelyi Haladás "B" - Csornai SE 2-0 (0-0)

Szombathely, 200 néző, vezette: Szalai.

Haladás: Gőcze – Kalász, Devecseri, Jagodics, Farkas M., Nagy B., Szakály, Ugrai (Tóth L.), Skriba (Horváth D.), Czafit (Hanzl), Gyurján  Vezetőedző: Tóth László
Csorna: Lőre – Simita, Nagy Szabolcs, Jakab Á., Fehér K., Dorogi, Szigeti, Molnár G. (Maidics), Horváth A. (Kiss M.), Véghelyi, Gál B. (Kiss A.)  Vezetőedző: Varga Péter

Gólszerzők: Szakály (47), Ugrai (57.)

Az első játékrészben a Haladás játszott mezőnyfölényben, de csupán néhány veszélytelen távoli lövéssel vette célba a csornaiak kapuját, akik a 10. percben büntetőért reklamálhattak, miután Horváth A.-t buktatták a 16-oson belül. A második félidő viszont rögtön hazai góllal kezdődött: Ugrai játszott Szakályhoz, aki 16 méterről mesterien tekert a kapufa érintésével a bal felső sarokba. 1–0. Nem sokkal később Skriba lépett ki a védők közül, ám ziccerben Lőre lábába lőtt, a kipattanót Gyurján vágta kapura, a labda azonban Fehér testében elakadt. Az 57. percben megduplázta előnyét a Haladás B: Skriba és Ugrai játszott össze a 16-oson belül, végül utóbbi 5 méterről passzolt a kapu jobb sarkába. 2–0. A 75. percben gyors hazai támadás végén Kalász öt méterről a szinte üresen tátongó kapu mellé lőtt. Az első csornai lehetőségre 84 percet kellett várni, ekkor Kiss M. tálalt Kiss A. elé, akinek lapos lövésére bravúrral ért le Gőcze.

Összességében a szombathelyi csapat lendületes támadó futballjának köszönhetően megérdemelten nyerte meg a mérkőzést, a rangadóhoz méltatlan játékvezetés mellett.

jók: Devecseri, Nagy B., Kalász, Szakály, Ugrai, illetve Fehér K., Véghelyi.

Tóth László: – Magabiztos győzelmet arattunk a Bakony-csoport egyik kiemelkedő csapatával szemben. A játék minősége és összképe alapján ez lehetett volna nagyobb különbség is.
Varga Péter: – A tizedik percben nem kaptunk meg egy jogos büntetőt, a mérkőzésen volt két rövidzárlatunk, így a bajnokesélyes hazaiak otthon tartották a három pontot. Gratulálok nekik!

Kapcsolat velünk

CSORNAI SPORTEGYESÜLET

9300 Csorna, Toldi u. 1.
Telefon/fax: 96/261-353
csornaisportegyesulet@gmail.com
Adószám: 19882534-2-08

Facebook