Kupagyőztes a Csornai SE

A negyedik alkalommal kiírt Megyei Magyar Kupa döntőjében a Csornai SE ellenfele a megyei II. osztály győri csoportjának éllovasa a Gönyü csapata volt.

Az ETO Park centerpályáján lejátszott mérkőzésre rengeteg csornai drukker kísérte el a csapatot, akik már a 6. percben gólnak örülhettek: Dorogi gurított vissza Kiss M. elé, akinek lövése nem volt túl sikeres, gólpassznak viszont tökéletes lett, ugyanis Nyerges a kaputól 5 méterre levette a labdát, majd félfordulatból a bal sarokba lőtte. Ezt követően kapuja elé szögezte ellenfelét a Csorna, rengeteg lehetőséget kialakított, ám a befejezésekbe rendre hiba csúszott. A 40. percben Gál révén megduplázta előnyét a Csorna: a támadó remek cselek után 10 méterről a jobbra dőlő kapus mellett félmagasan helyezett a bal sarokba. Még az első játékrészben egy gönyüi kapufa, valamint egy Lőre bravúr jelezte, hogy nincs lefutva még a mérkőzés.

A második félidőre kicsit visszább esett a színvonal, a csornai együttes végig kézben tartotta a mérkőzést, több nagy helyzetet is kidolgozott, újabb gólt azonban nem sikerült elérnie a végig sportszerűen futballozó, jól küzdő Gönyü ellen.

A csornai csapat összeállítása: Lőre (Tüske) - Simita, Fehér K., Fenyő (Nagy Szilárd), Csonka, Dorogi, Kiss M. (Véghelyi), Szigeti (Horváth A.), Molnár G., Nyerges, Gál B. (Kiss A.)

Győzelmével az SVSE, az MTE 1904 és a Győrszemere után a Csornai SE hódította el a Keglovich-vándorserleget.

Kapcsolat velünk

CSORNAI SPORTEGYESÜLET

9300 Csorna, Toldi u. 1.
Telefon/fax: 96/261-353
csornaisportegyesulet@gmail.com
Adószám: 19882534-2-08

Facebook