Csornai SE - NTE 1866 5-3 (3-2)

Csorna 400 néző, vezette: Szalai L.

Csorna: Lőre - Simita (Fenyő), Jakab, Fehér K., Nagy Szabolcs, Dorogi, Kiss M. (Nagy Szilárd), Véghelyi (Csonka), Horváth A., Molnár G., Nyerges  vezetőedző: Varga Péter

Nagykanizsa: Freischmid (Szekeres) - Rákhely, Bozsoki, Baranyai, Szép (György), Újvári, Nagy, Szőke, Babati, Horváth G. (Kőrösi), Petanovics  vezetőedző: Koller Zoltán

gólszerzők: Molnár G. (15., 22., 32., 58., 80.) illetve Újvári (12., 36.), Nagy (50.)

A 6. percben Fehér rövid hazapasszára Újvári csapott le, elhúzta a labdát Lőre mellett, de a visszafutó Fehér saját hibáját javítva az utolsó pillanatban becsúszva szerelni tudott. A 12. percben azonban már vezetést szerzett a Kanizsa, Nagy ívelt a védők mögé Újvárihoz, aki a kivetődő Lőre fölött a léc alá lőtt. 0-1. Nem késett sokat a csornaiak válasza, 3 perccel később egy mintaszerű akció végén Dorogi centerezett a jobb oldalról, az érkező Molnár G. pedig közelről az üres kapuba passzolt. 1-1. A 22. percben Nyerges cselezgetett az alapvonal közelében, majd élesen kapu elé lőtte a labdát, amit a rövid sarokra berobbanó Molnár G. a kapust megelőzve a felső sarokba fejelt. 2-1. A 31. percben Nyerges buktatásáért megítélt büntetőt Molnár G. nagy erővel a jobb sarokba vágta. 3-1. A 36. percben ismét Újvári volt eredményes, aki egy szép csel után 16 méterről "csőrözött" a jobb alsó sarokba. 3-2. Két perccel később Dorogi beadása felperdült egy védőn, így a hosszú oldalon helyezkedő Horváth A. nagy helyzetben bólintott mellé.

A második játékrészt ott folytatták a csapatok, ahol az elsőt abbahagyták. Az 51. percben Nagy 35 méteres lövését Lőre elnézte, a labda pedig a felső lécet érintve került a csornai kapuba. 3-3. Az 57. percben Nagy Szilárd sarkazott Molnár G. elé, akinek gólba tartó lövésébe önfeláldozóan vetődött bele egy védő. 1 perc elteltével a kanizsai kaputól 18 méterre megítélt szabadrúgást Molnár G. mesterien tekerte a jobb felső sarokba. 4-3. A 79. percben Nagy Szilárd tálalt Nyerges elé, a csornai támadó eltolta a labdát a kapus mellett, aki elütötte. Újabb tizenegyes. A labda mögé Molnár G. állt és higgadtan a bal felsőbe helyezte a játékszert megszerezve csapata és önmaga ötödik gólját. 5-3. A végére maradt még egy csornai lehetőség, Fenyő labdaszerzését követően Dorogi a 16-os sarkáról csavart a hosszú felső felé, a kapus azonban nagyot vetődve ujjheggyel hárítani tudott.

Közönségszórakoztató, gólzáporos mérkőzésen egy jól futballozó Nagykanizsával szemben a csornai együttes Molnár Gábor kiváló teljesítményének is köszönhetően győzelemmel búcsúzott közönségétől, s 7 év után újra dobogós helyezést ért el az NB III-ban.

jók: mindenki, Molnár G. a mezőny legjobbja illetve Baranyai, Nagy, Szőke, Újvári

A Csornai SE nevében a csapat házi gólkirálya Nyerges László nyilatkozott: A csapat egész éves remek teljesítményét sikerült megkoronázni győzelmünkkel, melyet egyben születésnapos Mesterünknek is ajánlunk. Köszönjük szurkolóink kitartó támogatását.

Koller Zoltán: Gratulálok a hazai csapatnak a 3. hely megszerzéséért, úgy gondolom jó mérkőzést játszottunk, tőlünk ennyi tellett. Sajnálom, hogy a tavaszi szezonunk így sikerült, mert fiatal csapatunk ennél többre hívatott lett volna.

 

 

Kapcsolat velünk

CSORNAI SPORTEGYESÜLET

9300 Csorna, Toldi u. 1.
Telefon/fax: 96/261-353
csornaisportegyesulet@gmail.com
Adószám: 19882534-2-08

Facebook