Csornai SE - Lombard Pápa 'B' 1-0 (0-0)

Csorna 300 néző, vezette: Lekics

Csorna: Lőre - Dorogi, Jakab Á., Fehér K., Csonka, Molnár G., Véghelyi (Kiss M.), Nagy Szilárd (Nagy Szabolcs), Horváth A., Sarus (Kiss A.), Gál B. vezetőedző: Varga Péter

Pápa: Somogyi - Németh M., Rodenbücher, Tóth, Enyingi, Molnár L., Horváth T., Horváth Cs. (Baldauf), Grőber, Nagy G. (Venczel), Páli (Ughy) vezetőedző: Nagy Mihály

gólszerző: Gál B. (57.)

kiállítva: Németh M. (55.)

Remekül kezdte a mérkőzést a Csorna, az első 20 percben szinte csak a pápai térfélen pattogott a labda, ám igazán komoly lehetőséget nem sikerült kialakítani. A 32. percben Nagy Szilárd játszotta be a labdát a büntetőterületen belülre, ahol Molnár G. ügyesen tálalt Gál elé, a csornai támadó már csak a kapussal állt szemben, ám lövésébe önfeláldozóan vetődött bele egy pápai védő. A 44. percben Dorogi ívelt középre a jobb szélről, a játékszer a hosszú oldalon Sarus elé került, aki félfordulatból ballal az égbe lőtt. Még az első félidőben kis híján előnybe került a vendég együttes: Németh adott középre jobbról, Nagy G. ügyesen mellre vette a labdát, majd 10 méterről a bal sarkot vette célba, Lőre ujjheggyel beleért a labdába, mely a kapufáról vágódott vissza a csornai kapus kezébe.

A második félidőt is aktívan kezdte a Csorna. Az 55. percben Sarus lerántásáért Németh M. megkapta második sárga lapját, így 10 főre olvadt a vendég gárda. Ennek ellenére 1 perc elteltével a Pápa került ziccerbe, amikor Horváth Cs. és Páli játszott össze, előbbi szabadon törhetett kapura, megpróbálta elhúzni a labdát Lőre mellett, ám a csornai hálóőr gyors vetődéssel lelopta a játékszert a támadó lábáról. Az ellentámadásból vezetéshez jutott a Csorna: Sarus továbbított Gálhoz a bal összekötő helyére, a csornai csatár egy csel után az ötös sarkáról jobbal a bal sarokba lőtt. 1-0. A félidő derekán Gál nagy bedobását Nagy Szabolcs továbbcsúsztatta, Dorogi pedig 4 méterről óriási helyzetben a kapus kezébe belsőzött. A 76. percben Jakab szánta el magát lövésre jó 30 méterről, a jobb sarokba tartó labdát a kapus vetődve ütötte szögletre. Pár perc elteltével formás csornai támadás futott végig a bal oldalon, ahonnan Gál centerezett középre, az érkező Dorogi lövésébe azonban belevetődtek a védők.

A teljes 90 perc során nagy mezőnyfölényben, jól futballozó Csorna megérdemelten győzte le kontrákra berendezkedő, szinte csak a védekezéssel törődő ellenfelét, akik kapus és személyzet nélkül érkeztek a mérkőzésre.

jók: Lőre, Csonka, Jakab Á., Sarus, Gál B. illetve mindenki

Varga Péter: Fontos volt, hogy az ünnepen itthon tartsuk a 3 pontot. Tettünk is érte, habár a játékunkon még van javítani való.

Nagy Mihály: A minimum az, hogy a döntetlen benne volt a mérkőzésben, dacára annak, hogy 35 percet emberhátrányba játszottunk. Ha nincs a kiállítás, akkor a meccset meg kellett volna nyernünk.

 

Kapcsolat velünk

CSORNAI SPORTEGYESÜLET

9300 Csorna, Toldi u. 1.
Telefon/fax: 96/261-353
csornaisportegyesulet@gmail.com
Adószám: 19882534-2-08

Facebook