Futura MTE 1904 - Csornai SE 2-1 (1-1)

Mosonmagyaróvár 300 néző, vezette: Széplábi

MTE 1904: Antal - Németh B., Horváth Á., Domanyik, Kovács Zs., Schmatovich G., Ladiszlaidesz, Kovács Á., László B. (Wang Yida), Hajós (Ujvári), Angyal (Szabados G.)  vezetőedző: Tiba Zoltán

Csorna: Lőre - Dorogi, Fehér K., Nagy Szabolcs, Csonka, Geri, Horváth A., Nagy Szilárd (Véghelyi), Molnár G., Sarus, Gál B. (Kiss A)  vezetőedző: Varga Péter

gólszerzők: Domanyik (33.), Schmatovich G. (57.) ill. Molnár G. (22.)

Események: 22. perc: Jobb oldali beívelést követően Dorogi középre fejelte a labdát és az érkező Molnár G., két méterről az üres kapuba fejelt. 0-1. 27. perc: Ladiszlaidesz bal oldali beadását Kovács Zs. öt méterről, nagy helyzetben a kapu mellé fejelte. 32. perc: Angyal húsz méterről a kapu fölé lőtt.A következő percben, egy baloldali szabadrúgás után Domanyik, hat méterről, élesen fejelte a kapu bal oldalába a labdát. 1-1. 55. perc: Krizsó cselezte be magát a tizenhatoson belülre, ott csak szabálytalanul tudták szerelni. A megítélt büntetőt Schmatovich fél magasan, biztosan lőtte a hálóba. 2-1.

Összefoglaló: Az első huszonöt perc kiegyenlített küzdelmet hozott és egy nagy, védelmi hibát követően a csornaiak vezetést szereztek. A félidő hátralévő részében az MTE átvette a játék irányítását és több adódó lehetőségéből szünetig egyenlíteni tudtak. Fordulás után továbbra is a hazaiak uralták a mérkőzést és hamarosan vezetést szereztek. Az utolsó tíz percben a csornaiak mindent egy lapra feltéve támadtak, de kimondott gólhelyzetig nem jutottak el és a hazaiak meg tudták őrizni előnyüket. Végeredményben, kimondottan jó iramú, küzdelmes mérkőzésen az MTE egy gólos győzelme megérdemelt, a jó erőkből álló vendégcsapat ellen.

jók: Domanyik, Schmatovich, Németh B., Horváth Á., ill. Molnár G., Horváth A.

Tiba Zoltán: Ahogy számítottunk, jó mérkőzést játszottunk egy nagyszerű csapat ellen és jó játékkal sikerült győznünk.

Varga Péter: Gratulálok a hazaiaknak, igaz, hogy egy jogtalan tizenegyes döntötte el a mérkőzést. Ma nem játszottunk jól, így a hazaiak megérdemelték a győzelme.

forrás: Sztranyovszky Attila (MTE)

Kapcsolat velünk

CSORNAI SPORTEGYESÜLET

9300 Csorna, Toldi u. 1.
Telefon/fax: 96/261-353
csornaisportegyesulet@gmail.com
Adószám: 19882534-2-08

Facebook