Csornai SE - Sárvár FC 2-2 (2-2)

Csorna 250 néző, vezette: Varga P.

Csorna: Lőre - Nagy Szabolcs, Jakab Á, Fehér K., Csonka, Dorogi, Horváth Attila, Véghely (Maidics), Geri (Kiss M.), Molnár G., Gál B. (Ködmön)  vezetőedző: Varga Péter

Sárvár: Szakos - Fülöp, Varga, Sipos (Tóbiás), Toldi, Nagy D., Horváth András, Csákvár (Rilind), Kocsis, Fehér (Sinka), Szalai  vezetőedző: Németh József

gólszerzők: Dorogi (8.), Nagy Szabolcs (25.) illetve Csákvári (11.), Sipos (23.)

Eseménydúsan kezdődött a mérkőzés és már a 8. percben vezetést szerzett a Csorna: Horváth A. szerzett labdát a felezővonalnál, Gálhoz továbbított, aki kitűnő labdával hozta helyzetbe Dorogit, a csornai szélső pedig a kapus mellett a hálóba helyezett. 1-0. Nem sokat kellett várni az egyenlítésre, a 11. percben Csákvári kapott labdát a jobb szélen és a 16-oson belülre érve kilőtte a hosszú sarkot. 1-1. Pár perccel később sárvári szögletet követően Szalai fejelt mellé, majd a 23. percben egy jobb oldali beadást Sipos 7 méterről a bal felső sarokba bólintott. 1-2. A vendég gárda sem örülhetett sokáig a vezetésnek, ugyanis 2 perccel később egy bal oldalról elvégzett szögletrúgást Nagy Szabolcs fejelt a sárvári kapuba. 2-2. A 28. percben Horváth A. bal felső sarokba tartó lövését bravúrral hárította Szakos. 5 perccel később ismét Horváth A. próbálkozott, de az eredmény is hasonló, mint korábban: Szakos hárított.

A 63. percben Horváth A. tálalt Dorogi elé, akinek 15 méteres lövését védte Szakos. A félidő derekán Dorogi jobb szélről középre lőtt labdáját Molnár G. okosan átlépte, így Gál óriási helyzetbe került, ám 5 méterről az üresen tátongó kapu fölé helyezett. A 72. percben gyors sárvári támadás végén Szalai 14 méteres lapos lövését Lőre lábbal hárította. A 77. percre maradt még egy csornai lehetőség, ekkor Gál beadását Dorogi a kapu mellé lőtte.

A második játékrészben a Csorna több ziccert is elpuskázott, ezért a mérkőzésen igazságos eredmény született.

jók: Véghelyi, Csonka, Dorogi illetve Szakos, Horváth András, Toldi, Szalai, Fülöp

Varga Péter: Közel másfél év után játszottunk ismét döntetlent egy olyan mérkőzésen, melyen több meccslabdánk is volt, így jó iramú 90 perc után a Sárvár megérdemelte az egy pontot.

Németh József: Mindkét együttes támadó futballt játszott. 25 perc után már kialakult a végeredmény, de a nézők élvezetes meccset láthattak, melyen a mérkőzést eldönthető helyzeteket a Csorna hagyta ki, így örülök a döntetlennek.

Kapcsolat velünk

CSORNAI SPORTEGYESÜLET

9300 Csorna, Toldi u. 1.
Telefon/fax: 96/261-353
csornaisportegyesulet@gmail.com
Adószám: 19882534-2-08

Facebook