Csornai SE - PMFC-Matias 1-5 (0-3)

Csorna 600 néző, vezette: Kiss N.

Csorna: Lőre - Nagy Szabolcs, Jakab Á., Fehér K. (Nagy Szilárd), Csonka, Dorogi, Geri, Horváth A. (Kiss A.), Véghelyi (Kiss M.), Molnár G., Sarus  vezetőedző: Varga Péter

Pécs: Sántha - Fodor, Lantos, Vucko, Zeljkovic, Ceolin (Nagy D.), Wittrédi (Panikvar), Uzoma, Stojmirovic, Okoronkwo, Bajzát (Bodnár)  vezetőedző: Supka Attila

gólszerzők: Molnár G. (53.) illetve Bajzát (23., 28.), Okoronkwo (39., 73.), Zeljkovic (77.)

A várakozásoknak megfelelően az élvonalban szereplő pécsi együttes uralta a játékot, de a csornai védelem masszívan állt a lábán. A 20. percig kellett várni az első komoly lehetőségre, ekkor Bajzát lépett ki a védők közül Lőre azonban ziccerben hárított. Nem sokkal később gyors csornai kontra futott végig a pályán, Csonka-Molnár G.-Sarus volt a labda útja, utóbbi lövését védte bravúrral Sántha. A 23. percben előnybe került a Pécs: Zeljkovic bal oldali beadását az üresen álló Bajzát bólintotta a kapuba. 0-1. 5 perc elteltével megismétlődött az előző forgatókönyv, ezúttal is Zeljkovic volt az előkészítő és Bajzát 7 méterről fejelt a csornai kapuba. 0-2. A 35. percben Bajzát vezethette egyedül Lőrére a labdát, megpróbálta kicselezni a hálóőrt, aki gyors vetődéssel lelopta a lábáról a játékszert. A 38. percben Okoronkwo került ziccerbe és 16 méterről élt is a lehetőséggel. 0-3. Még a szünet előtt csornai sarokrúgást követően Molnár G. senkitől sem zavartatva centikkel fejelt a léc fölé.

A második játékrész hasonló mederben zajlott, ennek ellenére az 52. percben egy gyors csornai kontra végén Molnár G. faképél hagyta védőjét és a kimozduló Sántha mellett a kapuba helyezett. 1-3. A 73. percben Okoronkwo lépett ki meglehetősen lesgyanús helyzetben és a kiszolgáltatott Lőre mellett talált a kapuba. 1-4. Pár perccel később Zeljkovic volt higgadt a kapu előtt és beállította a végeredményt (1-5), habár a rendes játék idő vége előtt Molnár G. ügyes tekerését bravúrral hárította Sántha.

Hosszú idő után jutott el a Csornai SE a Magyar Kupa főtáblájára, ahol a Répcelak kiütése után az NB1-ben szereplő Pécs ellen nagyszerűen futballozva, emelt fővel búcsúzott az együttes.

jók: mindenki

Varga Péter: Remekül helytállt a csapatom egy nívós ellenféllel szemben. Jó érzés volt látni, hogy a 70. percig kitűnő, lelkes játékkal rukkoltunk ki.

Kapcsolat velünk

CSORNAI SPORTEGYESÜLET

9300 Csorna, Toldi u. 1.
Telefon/fax: 96/261-353
csornaisportegyesulet@gmail.com
Adószám: 19882534-2-08

Facebook