Csorna SE-Mór SE 1:2(0:0)

Csorna 100 néző, vezette: Széplábi

Csorna:Lőre - Nagy Sz, Fehér(Maidics), Jakab, Csonka, Dorogi, Véghelyi(Kiss A.), Horváth A., Geri, Sarus(Kiss M.), Gál B. Edző:Varga Péter

Mór:Varga - Handl, Farkas G.(Májer), Arany(Elek), Mayer, Tóth R, Molnár T.(Marosvölgyi), Tóth L., Kelemen, Vajay, Farkas L. Edző:Sebestyén Ferenc

Gólszerzők:Kiss A. ill. Tóth L., Kelemen

 

Rendkívül hideg és szeles időben zajlott a mérkőzés, amelynek 3. percében Lőre kapus a szívbajt hozta a hazai nézőkre miután cselezni kezdett a büntető területen belül, de rutinjának köszönhetően javította hibáját. Sőt a 4. percben a jobb felső sarokból bravúrosan ütötte ki a móri szabadrúgást. Ezt követően a játék inkább a mezőnyben folyt, a 34. percben aztán egy szép hazai támadás után Dorogi jobb oldali begurítására Sarus érkezett, aki egy átvétel után a vert kapus lábába rúgta a játékszert. A 46. percben kisebb tüzijáték alakult ki, bal oldalon vezetett támadást Csonka adta be melyet Gál gyönyörűen készített le az érkező Horváthnak, akinek lövését először a kapus, majd a kipattanót egy védő blokkolta azt követően pedig Dorogi a kapus kezébe rúgta a labdát.

51. percben móri szögletrúgást követően a vendég Tóth L. fejelt a kapuba(0:1). Az 58. percben tovább növelte előnyét a vendég együttes, egy mélységi indítást követően a kilépő Kelemen egyedül vihette Lőrére, majd erőből a kapus lábai között lőtte a labdát a hálóba(0:2). A 80. percben aztán egy győnyörű csornai támadás után a két csere hozta össze a szépítő gólt. Maidics beadása után Kiss A. fejese a keresztlécről pattant a gólvonal mögé(1:2). A 83. percben  Mayer rúgott Horváth A. után, majd ezt követően a játékvezető hibásan mindkét játékost kiállította. Az utolsó percekben teljesen beszorította ellenfelét a Csorna és a 92. percben Maidics-Kiss A.-Kiss M. összjáték után az egyenlítés is meglehetett volna, azonban Kiss M. gyönyörű 20 méteres lövés a jobb kapufáról kifele pattant.

Jók: Senki ill. Kelemen, Tóth L., Tóth R.

Varga Péter: Az első játékrész kihagyott helyzetei, a második félidő tíz perces rövidzárlata és az egészében gyenge játékunk eredménye a mai vereség. Sok játékosunktól sokkal többet vártam.

Sebestyén Ferenc: Lelkesedésünknek köszönhetően megérdemelten szereztük meg a három pontot. Gratulálok csapatomnak.

 

Kapcsolat velünk

CSORNAI SPORTEGYESÜLET

9300 Csorna, Toldi u. 1.
Telefon/fax: 96/261-353
csornaisportegyesulet@gmail.com
Adószám: 19882534-2-08

Facebook