Hévíz SK - Csornai SE 0:2 (0:1)

Hévíz 200 néző,vezette: Papp Ákos

Hévíz:Szabó - Herbály, Balogh, Vasas, Horváth Máté(Buza), Karika, Dudar(Torsa), Bárkányi, Fisli, Horváth Milán, Kónya Edző: Fisli Gyula

Csorna:Lőre - Nagy, Jakab, Fehér, Csonka, Dorogi, Véghelyi, Geri, Sarus(Maidics), Kiss M.(Ködmön), Gál B.(Mondovics) Edző: Varga Péter

 

Jó időben, de nagyon mély talajú pályán kezdték a csapatok a mérkőzést. Az első vendég helyzetre 9 percet kellett várni, egy hévizi szöglet után Sarus ugratta ki Gált, ám a kapus védte a bal felsőbe tartó labdát. A 17. percben Geri szánta el magát váratlanul lövésre és 40 méteres bombáját hatalmas bravúrral hárította Szabó. A 26. percben Geri hosszú indítását Dorogi vette át majd passzolta Kisshez, aki nagyszerű ütemben ugratta ki Dorogit és önzetlen visszagurítását Gál 10 méterről könyörtelenül zúdította a kapu jobb felső sarkába (0:1).

A második játékrész 54. percében Sarus kötött csomót a védője lábára, bal oldali beadása Gált találta meg, aki egy átvétel után ballal lött a jobb kapufa mellé, de a kapus szögletre mentett. Az 56. percben megduplázta előnyét a vendég együttes. Sarus remekül belőtt szögletét Dorogi fejelte 7 méterről az ellenfél hálójába (0:2). A 80. percig kellett várni az egyetlen hévizi helyzetre, Torsa csúsztatott meg egy felívelést, amivel Horváth Milán került szembe Lőrével, de próbálkozásába beleért a kapus és a továbbcsorgó labdát Jakab vágta ki a gólvonalról.

A hazai csapat az egész mérkőzés során felívelésekkel próbálkozott, amiket a vendég védők rendre lefüleltek és szervezett védekezésüknek, egy szépségdíjas akciógólnak valamint egy szögletből elért fejesgólnak köszönhetően magabiztos és megérdemelt győzelmet arattak, a kapura nem sok veszélyt jelentő Hévíz ellen.

Jók: Mindenki ill. Szabó, Bárkányi, Karika

Fisli Gyula: Megérdemelt vereséget szenvedtünk.

Varga Péter: Rapszódikus csapatomból amíg a múlt héten senki ma mindenki jól játszott.

Kapcsolat velünk

CSORNAI SPORTEGYESÜLET

9300 Csorna, Toldi u. 1.
Telefon/fax: 96/261-353
csornaisportegyesulet@gmail.com
Adószám: 19882534-2-08

Facebook