Komárom VSE-Csornai SE 0:5 (0:2)

 

Komárom 200 néző,vezette: Papp Ákos

Komárom:Dold - Agg, Bán, Tőcsér, Csonka P., Pekler(Mezei), Vigh, Nagy R., Simigla, Nagy Z.(Tóht), Gulyás(Szabó) Edző:Milus Olivér

Csorna:Lőre - Nagy Sz., Jakab, Fehér, Csonka B., Dorogi, Varga, Horváth(Kiss), Leal(V.-Torma), Lajtos, Gál B.(Balla) Edző: Varga Péter

 

 

Elég hidegben és mély talajú pályán kezdődött a mérkőzés. Az első húsz percben mezőnyjáték folyt, ismerkedtek a csapatok, majd a 23. percben Horváth kapott remek kiugratást, aki egy az egyben megverte emberét és a ziccerbe levő játékossal szemben Vigh szabálytalankodott, amiért azonnal kiállította a játékvezető teljesen jogosan. Az emberelőnyben futballozó vendégek lassan átvették a kezdeményezést, több nagy helyzetet alakítottak ki ám a gólra a 41. percig kellett várni. Bal oldali beívelést követően a kapu előtt pattogott a labda, amit Gál B. juttatott a kapuba (0:1). A 43.percben az első kiállításnál reklamálásért sárga lapot kapó Csonka P. is a kiállítás sorsára miután csúnyán buktatta Dorogit. Hamar gólra váltotta a kettős emberelőnyét a csornai csapat, 43. percben egy kapu előtti tűzijáték után Horváth emelte vissza a labdát háttal a kapunak, ahol Leal a legjobbkor érkezett és bekotorta a labdát a hálóba (0:2).

 

A második játékrészben teljesen feladta a támadás lehetőségét a hazai csapat, a Csorna kapuja elé szegezte őket és sorra alakította ki a kisebb nagyobb lehetőségeket,  50. percben Leal lőtte bele a kapusba Lajtos begurítását.de a harmadik gól "csak" az 54. percben született meg. Nagy Sz. jobb oldalról ívelte be a labdát, amit Gál vett át és fordulásból elrúgta a kapus lábai között (0:3). Nagy Sz. volt az előkészítője a negyedik gólnak is, egy lapos szabadrúgást gyönyörűen pörgetett Gál elé aki ziccerben nem is hibázott és megszerezte csapata negyedik, önmaga harmadik gólját (0:4). A csereként beálló V.-Torma került ziccerbe Csonka B. kiugratását követően ám a kapus bravúrral hárítani tudott. Nem úgy a 80. percben amikor szintén V.-Tormával került szembe, aki egy csel után okosan kilőtte a hosszú sarkot (0:5).

 

A mérkőzés teljesen egyoldalúvá vált a kiállításokat követően, a hazai csapat minden erejét felőrölte a védekezés, ám a vendégek okosan használták ki a kettős emberelőnyüket és helyzetek tömkelegét kidolgozva még nagyobb arányú győzelmet is megérdemelt volna.

Jók:Bán, Simigla, Majer ill. Gál B., Fehér, Varga, Lajtos

Milus Olivér: Gratulálok a Csornának, érvényesítették a papírformát.

Varga Péter: Fegyelmezett játékkal járultunk hozzá "öregedő" kapusunk születésnapjához, melyhez olykor ötletes játékunk is párosult.

 

Kapcsolat velünk

CSORNAI SPORTEGYESÜLET

9300 Csorna, Toldi u. 1.
Telefon/fax: 96/261-353
csornaisportegyesulet@gmail.com
Adószám: 19882534-2-08

Facebook