Csornai SE - Lombard Pápa II 2-4 (1-1)

Csorna 250 néző, vezette: Szvorda

Csorna: Lőre - Simita, Jakab Á., Fenyő, Csonka, Dorogi, Véghelyi (Kiss M.), Nagy Szilárd, Molnár G. (Kiss A.), Nyerges, Maidics (Molnár A.)  vezetőedző: Varga Péter

Pápa: Kovács - Domján, Megyesi R., Horváth (Enyingi), Kaszás (Páli), Gyürü, Szabó (Grőber), Somogyi, Németh, Megyesi P., Csepregi  vezetőedző: Nagy Mihály

gólszerzők: Nyerges (43.), Dorogi (80.) ill. Domján (45.), Jakab Á. öngól (52.), Csepregi (61.), Szabó (64.)

Az első lehetőségre 15 percet kellett várni, ekkor Dorogi két embert is kicselezett a jobb oldalon, éles szögből leadott lövését a kapus hárította. Pár perc múlva csornai szöglet után Simita fejese a kapufáról a gólvonal környékére pattant, a játékvezető azonban nem ítélt gólt. A félidő végére felpörögtek az események. Előbb Maidics kisodródott helyzetből lőtt, de Kovács lábbal védett, majd a 43. percben Maidics játszotta meg a bal szélen Nyergest, aki befelé húzott és 25 méterről bombagólt ragasztott a pápai kapu bal felső sarkába. 1-0. Mégsem térhetett előnnyel szünetre a Csorna, ugyanis az addig kapura teljesen veszélytelen Pápa egy szöglet után egyenlített. A hosszú oldalon érkező Domján senkitől sem zavartatva 2 méterről fejelt gólt. 1-1.

A második félidőben 20 perc leforgása alatt háromszor is eredményes volt a vendégcsapat. Az 52. percben Szabó indította a védők közül kilépő Csepregit, akinek lövésébe a menteni igyekvő Jakab belenyúlt, a labda pedig a bal kapufát érintve bevánszorgott a sarokba. 1-2. A 61. percben ismét egy szöglet utáni szituációból ért el gólt a Pápa. A labda a hosszú oldalon helyezkedő Németh elé pattant, akinek beívelését 4 csornai védő között Csepregi a léc alá fejelte. 1-3. Nem sokkal később egy eladott labda után Szabó szerencsésen kicselezett két védőt, elhúzta a labdát Lőre mellett és az üres kapuba lőtt. 1-4. A 80. percben Nyerges buktatásáért megítélt büntetőt Dorogi elsőre még kihagyta, a kapusról kipattanó labdát azonban már a kapuba gurította. 2-4. A hátralévő percekben még Dorogi és Nagy Szilárd előtt is adódott lehetőség az eredmény azonban nem változott.

A csornai csapat mezőnyben hiába uralta a mérkőzés nagy részét, komoly védelmi megingásait a pápai csapat kíméletlenül kihasználta és 3 ponttal távozott.

jók: Csonka, Nagy Szilárd, Nyerges illetve Domján, Somogyi, Németh, Szabó, Csepregi

Varga Péter: A játék képe alapján nem érdemeltünk vereséget, de amelyik csapat ilyen gólokat kap pont nélkül marad.

Nagy Mihály: Gyengébben sikerült első félidő után megérdemelten nyertük meg a mérkőzést.

Kapcsolat velünk

CSORNAI SPORTEGYESÜLET

9300 Csorna, Toldi u. 1.
Telefon/fax: 96/261-353
csornaisportegyesulet@gmail.com
Adószám: 19882534-2-08

Facebook