Csornai SE - Répcelaki SE 3-0 (1-0)

Csorna 300 néző, vezette: Szepesi

Csorna: Lőre - Simita, Jakab Á., Nagy Szabolcs, Csonka, Dorogi, Horváth A. (Nagy Szilárd), Szigeti, Molnár G., Maidics (Véghelyi), Nyerges (Kiss A.)  vezetőedző: Varga Péter

Répcelak: Tóth J. - Takács P., Balassa, Koncz, Balikó, Vágvölgyi, Németh G. (Tóth Zs. II), Csordás, Földvárszki (Sipőcz), Tóth Zs. I (Szántó) , Molnár M.  vezetőedző: Varga József

gólszerzők: Szigeti (9.), Nyerges (36., 49.)

Kilenc percig kellett várni a Csorna vezetőtalálatára. Ekkor Nyerges-Dorogi-Maidics összjáték végén utóbbit Koncz buktatta a 16-oson belül. Tizenegyes. A labda mögé Szigeti állt és szinte lekopírozta 1 héttel korábban az MTE ellen értékesített büntetőjét. 1-0. Nem sokkal később kimaradt a mérkőzés egyetlen komoly vendég helyzete. Csordás ugratta ki Földvárszkit, akinek lövésébe óriási bravúrral nyúlt bele Lőre. Ezt követően csendesen csordogált a mérkőzés egészen a 39. percig, amikor Csonka passzolt Nyergeshez a bal oldalon, a csornai támadó egy csel után befelé húzott és jobbal 15 méterről laposan kilőtte a hosszú sarkot. 2-0.

A második félidőben hamar újabb gólt szerzett a Csorna. A védőkről lecsorgó labdát Nyerges 22 méterről dropból zúdította kapura, ami a felső lécről vágódott a gólvonal mögé. 3-0. A mérkőzés hátralevő részében az eredmény már nem változott, holott a Csornának több ígéretes lehetősége is akadt arra, hogy győzelmét fölényesebbé tegye.

Összességében a hazai együttes nem játszott igazán jól, de ennek ellenére is magabiztos győzelmet aratott a mumusának számító répcelaki csapat ellen.

jók: Nyerges, Molnár G., Nagy Szabolcs illetve Tóth J.

Varga Péter: Nem túl nagy iramú mérkőzésen jól sáfárkodtunk a helyzeteinkkel és megtörtük a répcelaki átkot. Győzelmünket születésnapos technikai vezetőnknek ajánljuk.

Varga József: Amíg elöl impotensek vagyunk, hátul pedig mindig van egy ügyeletes hibázónk, addig nem lehet más az eredmény.

 

Kapcsolat velünk

CSORNAI SPORTEGYESÜLET

9300 Csorna, Toldi u. 1.
Telefon/fax: 96/261-353
csornaisportegyesulet@gmail.com
Adószám: 19882534-2-08

Facebook