Móri SE - Csornai SE 0-1 (0-0)

Mór 150 néző, vezette: Vizi

Mór: Hoffer - Tar, Vajay, Trampler, Pongrácz, Hand (Ruff)l, Kellner, Disztl, Tóth R., Tanárki (Pap), Szabó (Hajdú)  vezetőedző: Sebestyén Ferenc

Csorna: Lőre - Simita, Jakab Á., Nagy Szabolcs, Csonka, Dorogi, Horváth A., Szigeti, Molnár G. (Nagy Szilárd), Véghelyi (Kiss M.), Nyerges (Kiss A.)  vezetőedző: Varga Péter

gólszerző: Szigeti (52.)

Az első félidőben mezőnyben kiegyenlített játék folyt, a kapuk ritkán forogtak veszélyben, néhány távoli lövésen kívül említésre való momentum nem akadt. A második félidőben felélénkült a játék. Az 52. percben Molnár G. buktatásáért megítélt szabadrúgást Szigeti 20 méterről remekül csavarta a sorfal felett a móri kapu jobb oldalába. 0-1. A 61. percben Horváth A. a tizenhatos előteréből ballal okosan emelt kapura, a labda a keresztlécet súrolva hagyta el a játékteret. A 75. percben Tóth felpasszolt labdáját Tanárki fordulatból 12 méterről ballal a felső lécre vágta, a kipattanó labdát Disztl közelről az égbe lőtte. A 93. percben móri szöglet után óriási kavarodás alakult ki a csornai tizenhatoson belül, amelynek végén Kellner éles szögből leadott lövését Lőre bravúrral ütötte a bal oldali kapufára.

Küzdelmes, ám nem túl magas színvonalú, kevés helyzetet hozó mérkőzésen a Csorna gólra váltotta egyik lehetőségét, így megérdemelten szerezte meg a három pontot és továbbra is őrzi dobogós pozícióját, ráadásul egy mérkőzéssel kevesebbet játszott riválisainál.

jók: Trampler, Tóth illetve Jakab Á., Nagy Szabolcs, Csonka, Szigeti

A Mór vezetőedzője Sebestyén Ferenc nem kívánt nyilatkozni.

Varga Péter: Mérsékeltebb teljesítmény mellett is megérdemelt győzelmet arattunk egy szimpatikus, jó focit játszó Mór ellen.

Kapcsolat velünk

CSORNAI SPORTEGYESÜLET

9300 Csorna, Toldi u. 1.
Telefon/fax: 96/261-353
csornaisportegyesulet@gmail.com
Adószám: 19882534-2-08

Facebook