Várpalotai BSK - Csornai SE 0-2 (0-1)

Várpalota 100 néző, vezette: Sándor

Várpalota: Radnai - Bíró (Szabó), Új, Szeleczki, Kaufmann, Pallaga, Tiber (Csupor), Szurok, Humli, Hajdú, Gergő (Kardos)  vezetőedző: Balogh Zoltán

Csorna: Lőre - Simita, Fenyő, Nagy Szabolcs, Csonka, Dorogi, Horváth A., Szigeti (Véghelyi), Molnár G., Kiss M. (Kiss A.), Maidics (Molnár A.)  vezetőedző: Varga Péter

gólszerzők: Molnár G. (22.), Kiss A. (76.)  kiállítva: Új a 87. percben.

Negyedórát kellett várni az első komoly lehetőségre, amit a hazaiak dolgoztak ki. Szurok passzolt a jobb oldalra Hajdúhoz, aki az ötös sarkáról a jó ütemben kivetődő Lőrébe lőtt, a felpörgő labdát Fenyő fejelte ki a kapu előteréből. A 22. percben vezetést szerzett a Csorna: Horváth A. ívelt fel egy szabadrúgást a várpalotai térfél közepéről, a labdát Dorogi továbbfejelte Molnár G. elé, aki a kapust megelőzve közelről a hálóba lőtt. 0-1. A 26. percben Gergő 10 méteres lövése a becsúszó Fenyő lábáról vágódott a kapu mellé. 1 perc múlva Dorogi került helyzetbe a túloldalon, lapos lövését Radnai lábbal hárította.

A második félidőben csak csornai lehetőséget lehetett feljegyezni. Az 50. percben Szigeti 15 méterről a rövid sarkot vette célba, ám Radnai vetődve hárított. A játékrész derekán formás csornai támadás végén Kiss A. tálalt Horváth A. elé, akinek 25 méteres bombája a felső lécet érintve hagyta el a játékteret. A 76. percben eldőlt a mérkőzés. Szigeti emelt a védők mögé, Kiss A. lefutotta őrzőjét és 13 méterről kissé balról kilőtte a hosszú sarkot. 0-2. Ezt követően a Csorna előtt több lehetőség is adódott még, ám Molnár G. és Dorogi emelése sem talált kaput, míg Szigeti 20 méteres jobb alsó sarokba tartó lövését Radnai bravúrral ütötte oldalra.

Az előző fordulóhoz képest mérsékeltebb teljesítményt nyújtó Csorna a mérkőzés összképét nézve megérdemelten hozta el a 3 pontot Várpalotáról.

jók: Radnai, Tiber illetve Kiss M., Fenyő, Molnár G., Dorogi

Balogh Zoltán: Megkockáztatom, hogy az első félidőben fölényben játszottunk, de helyzeteinket kihagytuk és a futball törvénye büntetett: az ellenfél gólt szerzett. A második félidőben felvállaltunk egy bátrabb játékot, de egy kontra után eldőlt a mérkőzés.

Varga Péter: Helyenként durva ellenféllel szemben, a gyúróval kiegészülve hoztuk a mérkőzést. Örülök eddig kevesebbet játszó játékosaim jó teljesítményének is.

Kapcsolat velünk

CSORNAI SPORTEGYESÜLET

9300 Csorna, Toldi u. 1.
Telefon/fax: 96/261-353
csornaisportegyesulet@gmail.com
Adószám: 19882534-2-08

Facebook