Csornai SE - Aqvital-Publo Csákvár TK 1-2 (1-1)

Csorna 400 néző, vezette: Szepesi

Csorna: Lőre - Simita, Jakab Á., Nagy Szabolcs, Csonka (Nagy Szilárd), Dorogi, Horváth A. (Kiss A.), Szigeti, Molnár G., Kiss M. (Véghelyi), Nyerges  vezetőedző: Varga Péter

Csákvár: Hegedűs - Bencze, Domján, Földes (Németh B.), Molnár Cs., Béres, Ambrus, Sötét, Tornyai (Molnár V.), Imrik, Rigó (Csordás)  vezetőedző: Nyigri Richárd

gólszerzők: Szigeti (43.) illetve Sötét (38.), Molnár Cs. (76.)

A 23. percig kellett várni a mérkőzés első helyzetére, ekkor Dorogi szabadrúgásába a rövid oldalra berobbanó Nagy Szabolcs tette bele a lábát, ám a labda a bátran kivetődő kapusról a kapu mellé perdült. A 38. percben előnybe került a Csákvár: Imrik élesen kapu elé lőtt labdája megcsúszott egy hazai fejen, amit 5 méterről Sötét vágott a léc alá. 0-1. Nem kellett sokat várni a csornai egyenlítésre. Dorogi szélről belőtt szabadrúgása előbb elakadt a sorfalban, majd a csornai játékos ismételhetett, ezúttal sokkal jobban sikerült a beadás, ugyanis Szigeti mindenkit megelőzve 7 méterről a kapu jobb alsó sarkába fejelt. 1-1.

A 74. percben ügyes vendégtámadás végén Molnár Cs. kényszerítőzőtt Rigóval, aki kicsit kisodródott helyzetből a kivetődő Lőrébe lőtt. A 76. percben a sokadik csákvári szöglet gólt hozott. A rövid saroknál Bencze tovább csúsztatta a labdát, amit a hosszú oldalon álló Molnár Cs. közelről a hálóba bólintott. 1-2. A Csorna ezt követően mindent megtett az egyenlítésért, kapuja elé szögezte a Csákvárt, ám komoly helyzetet már nem tudott kialakítani.

Kitűnő játékvezetés mellett igazi rangadót hozott a mérkőzés kiélezett taktikai csatával, nagy irammal, ám kevés helyzettel. A csapatok jobbára távoli lövésekkel és pontrúgásokkal veszélyeztettek. Utóbbi bizonyult a döntő faktornak, a Csákvár 2 rögzített szituáció után elért góljával győzte le a minden dicséretet megérdemlő csornai csapatot, amely a mérkőzés összképét tekintve rászolgált volna a döntetlenre.

jók: Jakab Á., Nagy Szabolcs, Szigeti, Molnár G. illetve Sötét, Imrik, Molnár Cs.

Varga Péter: Kényszerű cserékkel, nagyon jó csapat ellen, színvonalas mérkőzésen veszítettük el a rangadót. Gratulálok a csapatomnak!

Toldi Gábor, a Csákvár másodedzője: Azt gondolom összességében többet tettünk a 3 pontért, és megérdemelten győztük le a szervezetten játszó Csornát.

Kapcsolat velünk

CSORNAI SPORTEGYESÜLET

9300 Csorna, Toldi u. 1.
Telefon/fax: 96/261-353
csornaisportegyesulet@gmail.com
Adószám: 19882534-2-08

Facebook