NTE 1866 - Csornai SE 0-4 (0-1)

Nagykanizsa 150 néző, vezette: Szvorda

NTE: Freischmid (Szekeres) - Boros, Rákhely (Kotnyek), Pozsgai, Szép, Újvári, Rácz, Nagy (Budai), Béli, Horváth G., Szőke  vezetőedző: Koller Zoltán

Csorna: Lőre - Simita, Jakab Á., Fenyő, Nagy Szabolcs, Dorogi, Horváth A. (Nagy Szilárd), Szigeti, Molnár G., Kiss M. (Véghelyi), Nyerges (Molnár A.)  vezetőedző: Varga Péter

gólszerzők: Molnár G. (40.), Nyerges (68.), Horváth A. (76.), Dorogi (89.)

Rögtön helyzettel nyitotta a mérkőzést a Csorna: Molnár G. szöglete után Horváth A. 16 méteres lövése egy hazai védő kezében akadt el, ám a játékvezető nem adott tizenegyest. A 20. percben Szőke 25 méteres megpattanó lövése a kapufát találta telibe. A 40. percben kissé talán váratlanul vezetést szerzett a vendég csapat. Szigeti félpályáról felívelt labdáját Kiss M. továbbcsúsztatta, amit Molnár G. 5 méterről félfordulatból továbbított a jobb alsó sarokba. 0-1.

Alig kezdődött el a második játékrész, mikor Nyerges emelt a védők mögé Dorogihoz, akinek balszerencséjére épp a lövés előtti pillanatban felpattant a labda, így a kapus menteni tudott. A 60. percben 18 méterről jutott szabadrúgáshoz az NTE, amit Horváth G. bombázott kapura, ám Lőre lábbal bravúrosan hárított. A félidő derekán Szigeti labdaszerzését követően Véghelyi a leshatárról kilépő Dorogit indította a jobb szélen, aki önzetlenül középre passzolt, az érkező Nyergesnek pedig már csak az üres kapuba kellett gurítania. 0-2. A 76. percben Szigeti-Dorogi-Molnár G. összjáték végén utóbbi 10 méterről a rövid sarkot vette célba, de Freischmid vetődve szögletre ütötte a játékszert. Nem sokkal később Horváth A. 20 méteres szabadrúgása kissé irányt változtatott a sorfalon, amely így védhetetlenül vágódott a léc alá. 0-3. Két perccel később újfent állva hagyta a hazai védelmet a csornai csapat, Horváth A. kényszerítőzött Molnár G.-vel, majd ziccerben 10 méterről a bal kapufa mellé tekert. A 89. percben feltette a koronát nemcsak mai, hanem az egész őszi szezonban nyújtott teljesítményére a Csorna. Simita a jobb védő helyéről egészen a bal szélső pozíciójáig kígyózott át, majd remekül Dorogi elé sarkazott, aki elfektetett két védőt, kicselezte a kapust is és az üres kapuba helyezett. 0-4.

Minősíthetetlen talajú pályán a Csorna a már-már szokásosan mérsékeltebb első félidőt követően a szünet után ismét átrobogott ellenfelén és ilyen arányban is megérdemelten gyűjtötte be a 3 pontot, így a dobogó alsó fokáról várhatja a tavaszi folytatást.

jók: Nagy, Rácz illetve mindenki

Koller Zoltán: Gratulálok csapatom őszi teljesítményéhez, de a mai napon sajnos jobb volt az ellenfél.

Varga Péter: Nehezen találok szavakat a fiúk gála előadása után, talán csak annyit: úgy a mai mérkőzésen, úgy a szezonban nyújtott teljesítményükhöz csak gratulálni tudok.

Kapcsolat velünk

CSORNAI SPORTEGYESÜLET

9300 Csorna, Toldi u. 1.
Telefon/fax: 96/261-353
csornaisportegyesulet@gmail.com
Adószám: 19882534-2-08

Facebook