Aktuális

Január utolsó hétvégéjén a Csornai SE felnőtt csapata, valamint az ifjúsági csapat is pályára lép már. Mindkét csapatunk nagyon erős ellenfelekkel mérkőzik meg, hiszen a felnőttek a hagyományos győri Alcufer kupán játszanak, a fiatalok pedig a Győri ETO FC U 18 gárdájával mérkőznek meg.

A felnőtt csapat január 25. szombaton délután kezdi el a csoport mérkőzéseket a Magvassy Mihály sportcsarnokban lebonyolításra kerülő teremlabdarúgó tornán és csoportmérkőzések eredményének függvényében folytatja majd a sorozatot január 26. vasárnap. A tornán idén is 16 csapat vesz részt, négy csoportban amelyekből az első két helyezett kerül majd a vasárnap délutáni felsőházi rájátszásba. A csoportok harmadik és negyedik helyezett csapatai pedig az alsóházi rájátszásban szerepelnek majd, amelyre vasárnap délelőtt kerül majd sor. A XII. Alcufer kupa, amely immár kilencedik alkalommal Horváth Ferenc emléktorna az idén is nagyon erős mezőnnyel rajtol, hiszen a másod és harmadosztályú csapatok mellett, ott lesz a megyei első osztályú bajnokság teljes élmezőnye is.     

A csoport: Soproni VSE, Győrszemere, Öttevény, Jánossomorja

B csoport: FC Ajka, Veszprém FC, Lipót, Bágyogszovát

C csoport: Győri ETO FC II., CSORNAI SE, Ménfőcsanak, Lébény

D csoport: Gyirmót FC, Mosonmagyaróvári TE, DAC SE, Nyúl

A Csornai SE szombati mérkőzései:

14.15  Csornai SE - Ménfőcsanak

15.45  Csornai SE - Lébény

17.15  Csornai SE - Győri ETO FC II.

Vasárnap az alsóházi rájátszás 09.00 órakor, a délutáni felsőházi mérkőzések pedig 13.30 órakor kezdődnek.

A Csornai SE ifjúsági gárdájára, tehát az MLSZ NB II. U 21 bajnokságban szereplő csapatra is komoly feladat vár. Január 16. vasárnap délelőtt 10.00 órától a Győri ETO FC U 18 együttesével játszik majd felkészülési mérkőzést a csornai műfüves pályán.

Kapcsolat velünk

CSORNAI SPORTEGYESÜLET

9300 Csorna, Toldi u. 1.
Telefon/fax: 96/261-353
csornaisportegyesulet@gmail.com
Adószám: 19882534-2-08

Facebook