Aktuális

Fertoszentmiklos SeA Megyei Magyar Kupa sorozatban már a döntőbe jutás a tét a hetedik fordulóban. A Csornai SE április 16-án, szerdán, Fertőszentmiklóson lép pályára 17.30 órakor. A hazai csapat jelenleg a megyei másodosztályban játszik, hiszen tavaly kiesett az első vonalból. De nyugodtan nevezhetjük őket ismét megyei első osztályú csapatnak, mert huszonegy forduló után 8 pontos előnnyel vezetik a bajnokság soproni csoportját. Az idei bajnokságban még veretlen a Fertőszentmiklós SE, 19 győzelem mellett, mindössze 2 mérkőzésük végződött döntetlenre. Imponáló a plusz 100 gólos, 123 - 23 arányú gólkülönbségük is, amely azt mutatja, hogy valóban kiemelkedően teljesítenek a megyei másodosztályban. A legveszélyesebb támadójuk, Ábrahám Gyula 45 góllal vezeti a góllövőlistát a bajnokságban. De a második helyen is Fertőszentmiklósi labdarúgót találunk ezen a listán, hiszen Mozsolits Szabolcs is 38 bajnoki találatot jegyez.

A kupában 11 – 0 –ás győzelemmel kezdtek a Kópháza otthonában, majd a második fordulóban is 11 gólt rúgtak idegenben és 1 – 11 arányban ütötték ki a Soproni FAC csapatát. A harmadik körből erőnyerőként jutottak tovább és a Zsira TSK elleni 5 – 2 idegenbeli győzelemmel folytatták a sorozatot a negyedik fordulóban. Az idén tavasszal játszottak először hazai pályán a kupában és két gólt rúgtak az Öttevénynek, akik nem tudtak betalálni a Fertőszentmiklósi kapuba. A márciusi negyeddöntőben pedig a Győrzámoly csapatát fogadták és búcsúztatták el a kupából, egy nagyon magabiztos 6 – 0 – ás győzelemmel. 

Február 19. szerdán, műfüves felkészülési mérkőzésen a Csornai SE találkozott a Fertőszentmiklós csapatával és akkor 4 – 0 arányú CSSE győzelem született. A mostani mérkőzésnek azonban már nagy a tétje, hiszen a győztes játszik majd a megyei magyar Kupa döntőjében. 

A Csornai SE a kupa hatodik fordulóban az Enese SC ellen győzött.

Megyei Magyar Kupa hatodik forduló

Enese, 2014. március 2.szerda 17.00 óra

ENESE SC – CSORNAI SE 0 – 2  (0 – 1)

Csornai SE: Lőre Pál – Nagy Szabolcs, Szabó Attila, Fehér Kornél, Csonka Bálint (Guttyán Ferenc) – Varga Tibor (Varga Levente), Horváth Attila (Véghelyi Richárd), Kiss Miklós (Visy Bálint) – Molnár Gábor, Vörös Torma Martin (Lajtos Dávid), Varga László
Vezetőedző: Varga Péter

Gólszerző: Molnár Gábor 45. perc, Visy Bálint 75. perc

A Megyei Magyar Kupa másik elődöntőjében, Győrsövényház SE – Győrszemere KSK mérkőzésre kerül sor.

Kapcsolat velünk

CSORNAI SPORTEGYESÜLET

9300 Csorna, Toldi u. 1.
Telefon/fax: 96/261-353
csornaisportegyesulet@gmail.com
Adószám: 19882534-2-08

Facebook