Aktuális

Etocsornakep1Az NBIII. 1. fordulójában három gólos vereséget szenvedett csapatunk a Győri ETO otthonában.

Az első félidő 20. percéig döcögős játék mellett idegesen kezdtek a csapatok. Mayer Milán egy gyönyörű emeléssel a hálóba talált a 22. percben, ami megnyugtatta a győri csapatot (1-0). Lendületbe jött az ETO, három perccel később kettőre növelte előnyét. Egy nagyszerű egyéni akció végén, Illés cselezgetett a jobb szélen, majd áthámozva magát a csornai védelmen középre tálalt az érkező Szabó B. elé, aki 13 m-ről laposan a csornai kapu közepébe lőtt. (2-0). A második félidő kiegyenlítettebb küzdelmet hozott, főleg a mezőnyben folyt a játék, de így is az 50. percben kezezés miatt Mayer rúghatott büntetőt, aki nem hibázott. (3-0). Az eredmény ettől kezdve nem változott, volt ugyan több helyzete mindkét csapatnak is, azonban azok végül kimaradtak.


Németh Zoltán (ETO FC Győr): Szeretném megköszönni a szurkolók buzdítását, tíz perc kellett hozzá, hogy megszokjuk a stadiont és ezt a hangulatot, majd fokozatosan felőröltük a szimpatikusan és szervezetten játszó csornaiakat. A mérkőzés elején sok technikai hibát követtünk el, utána fokozatosan feljavultunk, de a jövőben ennél tudunk jobban is játszani.

Bognár Zsolt: (Csornai SE): Gratulálok az ETO-nak! Nem akartunk szimpatikus csapat lenni, inkább eredményesek. Jól kezdtünk, helyzeteink is voltak, de később fölénk nőtt az ETO a jobb képességű játékosainak köszönhetően. Csalódott nem vagyok, inkább van egy kis hiányérzetem, mert ilyen stadionban és ilyen sok néző előtt harapósabban is játszhattunk volna, mert játékban egyelőre ennyit tudunk.

Győri ETO FC - Csornai SE 3-0 (2-0)
ETO Park, 3500 néző. Vezeti: Horváth T. (Molnár, Révész)

ETO: Horváth (k) Köles, Kozma, Nagy Á., Németh M., Pongrácz, Kerékgyártó, Weitner, Szabó B., Mayer, Illés.

Csorna: Bognár (k), Farkas, Kovács Sz., Nagy Sz., Csonka, Szabó T., Babics, Szabó Z., Iványi, Visy, Serfőző.

Gólszerzők: Mayer (22', 50'), Szabó B. (25')

Sárgalapok: Köles (42'), illetve Visy B. 27', Csonka B. 67', Kovács Sz. 79'


Fotó: Járeb Jutka

Kapcsolat velünk

CSORNAI SPORTEGYESÜLET

9300 Csorna, Toldi u. 1.
Telefon/fax: 96/261-353
csornaisportegyesulet@gmail.com
Adószám: 19882534-2-08

Facebook