Aktuális

41091439dscn8729

Télen nem volt nagy a játékosmozgás a Csornai SE felnőtt keretében. Gönyűről érkezett, a tavaly Megyei I. osztályú bajnokságot nyerő Püspök Péter, míg Csikós Sándor a Balatonfüred együttesében folytatja.

A 24 éves támadó középpályás Püspök Péter, Gönyűről igazolt Csornára, mellette az ETOban futsalozik. A tavalyi szezonban Megyei I. osztályú bajnokságot nyert a Ménfőcsanak együttesével, ezt tartja nagypályás pályafutása eddigi legnagyobb eredményének.

- Örülök, hogy Csornán játszhatok, egy ilyen klubban szerepelni mindig nagy öröm. Természetesen a tervem és mondhatom, hogy az egész csapat célja minél előbb megnyerni a bajnokságot és stabil csapat lenni az NBIII-ban.

Hogy sikerült a beilleszkedés, milyen a hangulat a csapaton belül?

-         - Szerencsére a hangulat tökéletes. A beilleszkedéssel nem volt probléma, több ismerősöm is van a csapatban, akikkel hamar megértettük egymást.

Mit vársz a Jánossomorja elleni mérkőzéstől?

-         - Nagyon várom már a hétvégi mérkőzést és ezt mondhatom a többiek nevében is. Nehéz mérkőzésre számítok, ennek ellenére Csornai győzelmet várok.

Sok sikert kívánunk Püspök Péternek, aki tétmérkőzésen először holnap 15 órakor Jánossomorján húzhatja magára egyesületünk mezét.

Hajrá Csorna!


Kapcsolat velünk

CSORNAI SPORTEGYESÜLET

9300 Csorna, Toldi u. 1.
Telefon/fax: 96/261-353
csornaisportegyesulet@gmail.com
Adószám: 19882534-2-08

Facebook