Szenzációs első félidőt produkálva négygólos győzelmet aratott a Csorna a Kapuvár együttese felett a forduló rangadóján!

Nagy iramban kezdte a Csorna a mérkőzést. Németh Balázs révén már a 7. percben csornai vezetést mutatott az eredményjelző. Az első félidőben a sok helyzetből Farkas tudott egyet kihasználni, majd a fordulás után Zámbó és Simon növelte 4-re a Csorna előnyét. Csapatunk jövő héten a Sopron otthonába látogat.

Marton Miklós: - Az első félidőben ragyogó játékkal, sok gólhelyzetet kialakítva, kétgólos előnyt szereztünk, a második játékrészben egy kicsit visszavettünk a játékból, de így se forgott veszélyben a győzelmünk.

Böcskör Zsolt: - Gratulálok a Csornának! Amíg nem tudunk felpörögni, addig nem várhatunk többet. Reméljük jövő héten tudunk javítani!

Duna Takarék Megyei I. osztály
Csornai SE – Kapuvári SE 4-0 (2-0)
Csorna, 300 néző
Jv.: Zám Zsolt

Csorna: Dénes – Papp R. (Sipőcz 54.), Zámbó, Fehér, Baranyai, Csikós, Farkas D., Szakács (Detrik 66.), Visy, Németh B., Simon A. (Horváth A. 76.)
Vezetőedző: Marton Miklós

Kapuvár: Vass K. – Horváth P., Bognár L., Kerékgyártó Á. (Kecskeméti 46.), Véghelyi (Horváth K. 65.), Simon M. (Böcskör Gy. 69.), Gál I., Árki, Szabó Sz., Kecskés, Tar
Vezetőedző: Balogh Zoltán

Gólszerzők: Németh B. (7.), Farkas (26.), Zámbó (49.), Simon A. (68.)

Hajrá Csorna!