Négy csapatunk is parádézott az Andráshida ellen, külön kiemelendő U19-es együttesünk teljesítménye, ahol a listavezetőt sikerült két vállra fektetni, míg U14-ben megszereztük első győzelmünket. Nem csak a fiúknak, hanem Megyei Felnőtt Női Kispályás csapatunknak is babér termett a hétvégén, ők a bajnokesélyes Dunakiliti alakulatát múlták felül 2-1 arányban.

U19 III. osztály Észak-Nyugat 6.forduló
Csornai SE – Andráshida SC 2-0 (0-0)
Csorna: Czeglédi B. – Jéger, Stift, Csigó, Kohut, Takács P., Potyondi, Szalai, Kecskeméti, Kálmán, Varga D.
Gólszerzők: Kecskeméti (55.), Szalai (80.)

Forsthoffer Tibor: - A forduló előtt a tabella első helyén álló Andráshida ellen jól kezdett csapatunk. A 3.percben Varga Dávid a kapufát találta el. Többet birtokoltuk a labdát, de csak helyzetekig jutottunk az első félidőben. Fordulást követően egy szöglet után a hosszú oldalon érkező Kecskeméti talált a kapuba, míg a mérkőzés vége felé Potyondi beadását Szalai értékesítette. nagy akarattal, fegyelmezett és jó játékkal szereztük meg a 3 pontot.


U17 III. osztály Észak-Nyugat 6.forduló
Csornai SE – Andráshida SC 4-0 (3-0)
Csorna: Horváth M. – Aradi (Horváth B. 68.), Horváth A., Tihanyi, Szabó M., Papp Sz., Káldy (Csányi 52.), Hencz, Borbély (Hencz 52.), Hanzel, Selyem
Gólszerzők: Hanzel (7.,90.), Selyem (17.,36.)
Kiállítva: Papp Sz. (76.)

Forsthoffer Tibor: - A kötelező három pont és jó játék volt a cél a mérkőzésen. Hanzel és Selyem 2 találataival már az első félidőben eldőlni látszott a 3 pont sorsa. Több gólszerzési lehetőségünk volt a második félidőben, de az ellenfél agresszív, néha durva játéka megakadályozta. Hanzel az utolsó másodpercben még lőtt egy gólt így alakult ki a 4-0-s végeredmény. Gratulálok a győzelemhez, de a játéknak még javulni kell.


U15 II. osztály Észak-Nyugat 6.forduló
Andráshida SC – Csornai SE 0-7 (0-3)
Csorna: Kristóf Á. – Hafner, Réman, Csigó K. (Győrig L. 60.), Boda B., Félhelyes, Nagy Á., Vecsei, Csikai, Németh R., Csidey,
Gólszerzők: Boda B. (10.), Németh R. (16.,40.,80.), Vecsei (48.), Nagy Á. (62.,78.)
Kiállítva: Vecsei Szabolcs (67.)


U14 II. osztály Észak-Nyugat 6.forduló
Andráshida SC – Csornai SE 2-15 (1-8)
Csorna: Mezzöl B. – Lakatos G. (Lakatos K. 60.), Győri, Hitter, Kiss Á., Vári L., Makkos, Répás, Sebők B., Németh M. (Soós 53.), Ladjánszki
Gólszerzők: Herczeg (30.), Ebedli (55.) ill. Makkos M. (6.,19.,36.,56.,63.), Hitter (21.,53.), Lakatos G. (23.,28.), Ladjánszki (32.,38.,48.,67.), Győri (70.), Vári L. (80.)


U13 I. osztály Észak-Nyugat 5.forduló
SC Sopron – Csornai SE 5-0 (0-0)
Csorna: Selyem M. – Koltai, Benszki K., Benszki B., Lakatos N., Szép L., Horváth Á., Molnár G., Czinder G., Németh A., Maródi P.
Csere: Giczi G.
Gólszerzők: Bognár P. (31.), Pekler Á. (40.), Molnár M. (48.), Németh B. (51.,58.)

Vági Péter: - Első játékrészben meglepően jól teljesítettünk magunkhoz képest, a legnagyobb helyzet előttünk adódott. A második félidei több rossz döntés és visszafogottabb játék eredménye vereség lett. Most ennyire futotta, már készülünk a folytatásra jobb eredmény reményében.


U12 I. osztály Észak-Nyugat 5.forduló
SC Sopron – Csornai SE 9-0 (4-0)
Csorna: Selyem M. – Lakinger, Varga B., Varga K., Szabó G., Vécs K., Varga M., Szabó B., Jakab Á.
Cserék: Vági P., Bognár Á., Varga K., Hann B.

Vági Péter: - Fiatalabb csapatomnak jó tapasztalatszerzés, tanulságos volt a mérkőzés. Ilyen csapatok ellen játszva tudunk fejlődni, hogy gyorsabban gondolkodjunk. Most visszavettük az indexet, de remélem, majd megint kirakhatjuk.


Megyei Női Kispálya
Dunakiliti KSE – Csornai SE 1-2 (1-1)
Csorna: Farkas K. – Fehér N., Nagyné Farkas Zs., Vargyas, Sándor B., Élő H.
Cserék: Tóth V., Dobos D., Tompos
Gólszerzők: Nyéki (8.) ill. Tompos (13.), Élő (38.)

 Kép: SC Sopron, Németh Péter