Télen nem volt nagy a játékosmozgás a Csornai SE felnőtt keretében. Gönyűről érkezett, a tavaly Megyei I. osztályú bajnokságot nyerő Püspök Péter, míg Csikós Sándor a Balatonfüred együttesében folytatja.

A 24 éves támadó középpályás Püspök Péter, Gönyűről igazolt Csornára, mellette az ETOban futsalozik. A tavalyi szezonban Megyei I. osztályú bajnokságot nyert a Ménfőcsanak együttesével, ezt tartja nagypályás pályafutása eddigi legnagyobb eredményének.

- Örülök, hogy Csornán játszhatok, egy ilyen klubban szerepelni mindig nagy öröm. Természetesen a tervem és mondhatom, hogy az egész csapat célja minél előbb megnyerni a bajnokságot és stabil csapat lenni az NBIII-ban.

Hogy sikerült a beilleszkedés, milyen a hangulat a csapaton belül?

-         - Szerencsére a hangulat tökéletes. A beilleszkedéssel nem volt probléma, több ismerősöm is van a csapatban, akikkel hamar megértettük egymást.

Mit vársz a Jánossomorja elleni mérkőzéstől?

-         - Nagyon várom már a hétvégi mérkőzést és ezt mondhatom a többiek nevében is. Nehéz mérkőzésre számítok, ennek ellenére Csornai győzelmet várok.

Sok sikert kívánunk Püspök Péternek, aki tétmérkőzésen először holnap 15 órakor Jánossomorján húzhatja magára egyesületünk mezét.

Hajrá Csorna!