A Csorna egy jó iramú mérkőzésen helyzetek sokaságát kihagyva is győzelmet aratott a III. kerület otthonában.

A 25. percben Bognár révén a Csorna végezhetett el szögletet, amit Weitner megcsúsztatott és a kapu előtti keveredést követően Császár fejéről került a labda a kapuba. (0-1) A csornaiak lendülete továbbra sem csökkent, több kreatív, veszélyes támadást is vezettek. A 34. percben Bognár bal oldali szabadrúgását Weitner bólintotta a hálóba. (0-2) A második félidő III. Kerület helyzettel indult, de Sánta a helyén volt. A 60. percben viszont már ő is tehetetlennek bizonyult. Egy bal oldali beadást követően Kiss lőtte ki a kapu bal alsót. (1-2) Nem sokkal később a Csorna 11-eshez jutott Forgács kezezése után. A büntetőt Weitner végezte el, de Czirjék hárította. Izgalmasra sikeredtek az utolsó percek, de a Csorna magabiztosan állta a III. Kerület rohamait. Összességében a Csorna megérdemelt győzelmet arattak.

Tóth András (III. Ker. TVE, edző): - Felemás érzésem van így a mérkőzés után. Úgy gondolom, jól kezdtük a találkozót. A vezetést mégis a Csorna szerezte meg egy pontrúgást követően, ez nagyon meghatározta a mérkőzést. A második félidőben uraltuk a játékot, legrosszabb esetben egy döntetlent megérdemeltünk volna.

Hannich Péter (Csornai SE, vezetőedző): - Kicsit idegesen kezdtük a mérkőzést, aztán szép lassan sikerült mezőnyfölényt kialakítani. Már az első félidőben több gólt kellett volna szereznünk. Majd a második félidőben találtak egy gólt a hazaiak, és a kihagyott büntetőnk után nagy nyomást helyeztek ránk az utolsó percekben. De úgy gondolom így is többgólos győzelmet is arathattunk volna.

NBIII Nyugati csoport, 1. forduló
III. Ker. TVE – Csornai SE 1-2 (0-2)
Játékvezető: Sipos Katalin

III. Ker. TVE: Czirjék, Kiss, Gál, Kis, Domokos (Madarász 58.), Gálfi, Szilágyi, Kenesei, Gögitz (Horváth 74.) , Szűcs, Kaszai (Forgács 46.)
Szakmai igazgató: Tóth András

Csornai SE: Sánta, Bognár, Litresics, Császár, Kelemen, Serfőző (Babics 75.), Dávid, Csikós, Czanik, Weitner (Nagy 86.), Folmer (Kerékgyártó 62.)
Vezetőedző: Hannich Péter

Gólszerzők: Kiss (60.) ill. Császár (25.), Weitner (34.)