A Csorna megszerezte második győzelmét is. Küzdelmes mérkőzésen, nehéz, de megérdemelt sikert arattak a végig nagyszerűen küzdő csornai labdarúgók.

Rosszul indult a mérkőzés a Csorna számára. Rögtön az első percben megszerezte a Csepel a vezetést. Egy lepattanó lövést követően Horváth bombázott a hálóba. (0-1) Ettől kezdve a Csorna nagy mezőfölényt alakított ki, melynek csak a második félidőben lett meg az eredménye. Az 51. percben Czanik erőszakosan tört be a 16-oson belülre, majd beadása egy csepeli játékosról a hálóba pattan. (1-1) A hazai csapat nem elégedett meg a döntetlennel, továbbra is támadásban maradtak. A 78. percben Weitner révén a Csorna a vezetést is magához ragadta. Simon lódult meg a bal szélen, majd Weitner érkezett és a kapuba fejelt. (2-1)  

Hannich Péter: - Rémálomszerűen kezdődött a mérkőzés. Taktikát kellett váltanunk, mert masszív védekezésre állt a Csepel. De szép gólokkal sikerült fordítanunk. Örülök, hogy ismét nyertünk. Gratulálok a csapatnak, megyünk tovább!

Szabó Zoltán: - Úgy gondolom, hogy nem érdemeltünk vereséget. Véleményem szerint egy 1-1-es szituációnál történt játékvezetői döntés nagyban befolyásolta a mérkőzés végeredményét.

NBIII Nyugati csoport, 2. forduló
Csornai SE – Csepel FC 2-1 (0-1)
2016.08.013 – szombat 17:30
350 néző

Csornai SE: Lőre - Bognár, Litresics, Füredi, Kelemen, Serfőző (64.), Dávid, Csikós, Czanik, Weitner (Nagy 88.), Folmer (Simon 74.)
Vezetőedző: Hannich Péter

Csepel FC: Botlik - Dévai, Haraszkó, Németh (Simon 54.), Szabó, Takács, Fisli (Rácz 80.), Somodi (Telpán 74.), Szabó, Horváth, Tóth
Vezetőedző: Szabó Zoltán


Gólszerzők: Czanik (51.), Weitner (78.) ill. Horváth (1.)